Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

O auditu z civilizace, o reakcích ze strany necivilizovaných, o špíně a kompromisech

Dalo by se taky napsat o dotacích a lidské malosti vůdců.O chybějícím svobodném národu s názorem. O národu s vůdci, kteří nejsou vizionáři a nejdou příkladem.   

Zas se tu rozhořel spor o dotace EU a střetu zájmů našeho slovenského vůdce ve spojitosti s jeho svěřenou firmou. Firmu, povídá se, svěřil do rukou blízkých, takže vlastně nesvěřil. Vlastní ji i nadále a zajisté ji i ovládá. To dalo i dá rozum kdysi i dnes a v budoucnu. ON tu firmu miluje jako svůj život. Nic tak určitě nemiluje. Dokonce bych dal dotaz psychologům, jestli může takový „člověk“ někoho milovat. Miluje peníze, které mu jeho svěřená firma přináší. Ty peníze jej dělají svobodným. To dnes už chápu. Nikdy jsem ten pocit nezažil a nezažiju. Ve svém pokročilém věku jsem dospěl k poznání, že jenom prachy jsou východiskem. A získat je za každou cenu, pokud žijete v podobné společnosti jako my. Takže jsem přesvědčen o bláhové snaze donutit HO, aby se vzdal firmy a peněz, nebo politiky, peněz a moci. ON chce mít vše. JEHO pozice MU umožňuje nahromadit ještě víc majetku a ještě víc moci. A moc MU dovolí ovládat stádo Čechů, kteří už nadobro ztratili pojem o morálce, hrdosti a cti. ON je tím vším opojen. Všeho dosáhl čistě a poctivě , jak říká, a voliči na to slyší. Už neslyší slovenské „mekké“ kocovky slov z jeho úst a je jim jedno, jak dopadl soud v JEHO domovině. Tam se soudilo o estébáckou minulost. No nic, my starší vymřeme a bude pokoj. Přestaneme furt něco připomínat. ON je snad nesmrtelný. Nesmrtelný může být JEHO odkaz. A to je snad ještě hrozivější. Přežili jsme císaře pána, Hitlera i Stalina. Přežijeme všechno, my Češi.

Jako vždy v diskuzi jsou všichni členové ANO zajedno a stojí za svým vůdcem. Oni nikdy neřeknou NE. Obhajoba za každou cenu. A k JEHO čapím soukmenovcům se přidali zas bolševici. Mají svého bývalého soudruha rádi. Bolševický vůdce se asi zotavil a zdá se být ve formě. Prý že evropské právo a naše právo jedno nejsou. A EU nemá co kecat do výkladu našeho práva. Zapomněl nám sdělit ten JUDr. Bez morálky, že když nám někdo cpe miliardy dotací, asi má plné právo si prověřit kam tyto peníze mizí. Bolševici si nikdy nedělali starost o peníze druhých. Prostě to znárodnili a majitele zahubili. Smutným faktem je to, že bolševici zas tahají za nitky politiky a to na základě rozhodnutí občanů této (ne)země. (Ne)země = necivilizovaná země. Je to tu jako v Africe. Pošlete tam peníze a potraviny a jak to dopadne? Chudí dál umírají bez pomoci hladem a vládnoucí špičky bohatnou ze zaslaných peněz a potravin. ON nemá tmavou pleť. Má temnou minulost a černou současnost.

Jak z toho ven? Nevím. ON neustoupí a nakonec se přesune na Hrad a do Lán. Za pomoci našich „uvědomělých“ voličů. Opozice nemá a nebude mít co nabídnout. Slovo morálka bude vedeno jako historikum. EU nezajde tak daleko, aby řešila tuto situaci blokádou naší země. Že by přestali zvát zástupce naší vlády na setkání a jednání. Na takové řešení jsou ti tam na Západě přílišnými demokraty.

Diplomatické kompromisy. Známe to z minulosti. Anglie s Chamberlainem taky vyjednávala s psychopatickým pošukem s krví Rakušana na straně Německa. A jak vše dopadlo. Miliony mrtvých a svět naruby. Dnes budou výsledkem kompromisů „pouze“ miliardy v kapse poctivce od kosti a ztráta tváře Země České a všech jejích obyvatel. Bez rozdílu, zda volili Slováka do svého čela, nebo se za vše spíš styděli. Nějak tuto tady přežijem, jak by řekli Plzeňácí a naši potomci budou mít co dělat, aby se zas vyhrabali mezi civilizované.

 

Autor: Miloš Korotvička | neděle 21.6.2020 23:51 | karma článku: 13,46 | přečteno: 351x
  • Další články autora

Miloš Korotvička

Je bobr opravdu ohroženým druhem?

Bobr. Fenomén všech dob. A rozcapenej bobr, jak psal klasik, ten je samej půvab. Tento druh bobra je na vymření. Co Vy na to, nebylo by dobře zachránit bobra? Určitě by to stálo za to.

13.1.2021 v 22:40 | Karma: 21,43 | Přečteno: 543x | Diskuse| Osobní

Miloš Korotvička

Virus, vláda a občan o vánočních svátcích – příběh nikoli pohádkový

Co jste to za národ, napsal prý kdosi z Anglie. Uviděl náš národ na uzavřených sjezdovkách. Zřejmě se vyděsil. Je to slaboch. My, potomci Praotce Čecha, jsme silní a nic nás neohrozí. Nebo jsme stupidně bezohlední a hloupí?

3.1.2021 v 23:35 | Karma: 15,22 | Přečteno: 467x | Diskuse| Osobní

Miloš Korotvička

Jistoty

Jistota? Co to je? Nejistota? Tu známe. V nejistotě přežíváme už hezkou dobu. A ještě budeme. Protože jsme neschopní a pokrytečtí.

26.11.2020 v 20:03 | Karma: 8,94 | Přečteno: 344x | Diskuse| Společnost

Miloš Korotvička

Čínský lid zas slavně zvítězil a roste – opravný článek oslavný

Rostoucí ekonomika Východu si zaslouží obdiv. Učme se a nevytahujme samé negativizmy. Buďme trpěliví. I naše ekonomika jednou poroste. My starší u toho zřejmě nebudeme.

20.10.2020 v 20:49 | Karma: 14,98 | Přečteno: 451x | Diskuse| Společnost

Miloš Korotvička

Číňan hlásí růst ekonomiky

Zatleskejte mu. Obdivujte jej. Buďte rádi. Zas roste, "chudáček." Jak u nás nazveme toho, kdo usmrtí jenom jednoho člověka? A jak nazveme ty, kteří se zasloužili o smrt milionů lidí? Není co dodat.

19.10.2020 v 21:14 | Karma: 12,60 | Přečteno: 258x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik