Napsal jsem blog o tom, který se vydává za Čecha

Napsal jsem blog. O trestně stíhaném, který neovládá naši řeč a vydává se za jednoho z nás. A jeho rodina žila ve fašistickém státě pod vedením Tisa. Proč? Protože tento člověk hovořil o boji našich lidí proti fašismu. 

Napsal jsem blog a už toho lituji. Byl jsem nazýván stupidním a tak podobně. A proto zde prohlašuji, že stupidní národ si zaslouží vedení, které si zvolil. A pro ty, kteří nic nepochopili, dodávám. Za druhé světové války byl na Slovensku fašistický stát pod vedením faráře Tisa.

Cituji z Wikipedie: Slovenská republika vznikla v důsledku nacistické agrese vůči Československu a přes svou formální samostatnost patřila po celou dobu své existence mezi satelity podléhající Třetí říši.[5][1]Samostatnost na Druhé republice vyhlásil slovenský sněm 14. března 1939. Jako spojenec nacistického Německa se Slovenská republika zúčastnila druhé světové války na straně Osy.[6] Ve zdejším totalitním politickém systému hrála vůdčí roli Hlinkova slovenská ľudová strana, která ovládala slovenskou společnost i díky svým monopolním organizacím, kterými byla Hlinkova garda či Hlinkova mládež.[7] Ľudácký režim se během války zkompromitoval perzekucí židovskéhoobyvatelstva, která vyvrcholila zapojením se Slovenské republiky do tzv. konečného řešení židovské otázky prostřednictvím vyvezení většiny slovenských Židů do nacistických koncentračních a vyhlazovacích táborů.[8

Takže Vy tupé hlavy, mně nevadí Bulhaři, Řekové, Tramtárijci, mně vadí princip, kdy potomek tohoto národa nám tady káže moudra o našem národu a ještě se připodobňuje k našim hrdinům, kteří bojovali proti fašismu, který uctívali příslušníci jeho národa. A o tomto pokladu, který uctíváte se dočteme ve Wikipedii:

V souvislosti s postavením svého otce strávil Babiš část svého dětství a mládí ve Francii a ve Švýcarsku. Po studiích na bratislavské Vysoké škole ekonomické (VŠE) začal pracovat v podniku zahraničního obchodu Chemapol. V roce 1980 se stal členem Komunistické strany Československa(KSČ). V roce 1985 byl vyslán jako zahraniční delegát do Maroka, kde strávil šest let.

V roce 1980 jej začala Státní bezpečnost (StB) evidovat jako svého důvěrníka a od roku 1982 jako agenta s krycím jménem „Bureš“.[9] [10] [11] Babiš jakoukoli vědomou spolupráci s StB popírá.[12]

Po rozpadu ČSFR pobýval v Praze, kde založil Agrofert jako dceřinou firmu slovenského Petrimexu, v němž předtím pracoval.[13] V květnu 1995 Agrofert za nejasných okolností převzal prostřednictvím nedlouho předtím založené švýcarské společnosti O.F.I.[13] Z Agrofertu se pod jeho vedením postupně stal významný agrochemický holding, do něhož se zařadilo kolem 250 firem. V červnu 2013 se součástí holdingu stal i mediální dům MAFRA, vydávající mimo jiné celostátní deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Babiš Agrofert vlastnil až do 3. února 2017, kdy své firmy převedl do svěřenského fondu.[14] Celé jeho jmění bylo v prosinci 2018 odhadováno v přepočtu na 82 miliardy.

Jasnej poctivec a člen českého národa. Ale Vy nevíte, co to je národ. Proro už NIKDY  nebudu psát NIC  o něm a Vás posílám k volbám. Volte ho a buďte šťastní. Jenom si, prosím, neotírejte huby o mne a mé články. Nemáte na to IQ, ani morálku.   Nejste hodni číst něco, čemu nemůžete nikdy rozumět. 

Autor: Miloš Korotvička | středa 12.6.2019 21:34 | karma článku: 20,27 | přečteno: 618x