Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

je to návrh, dost krátkozrakej a hloupej..snad neprojde...

a tak mi na mysl přišel pelíškovský dotaz- Hoří? sušené velbloudí ano..budeme chovat velbloudy?

2 0
možnosti

V rádiu jsem zaslechl, že ten návrh neprošel, ale odkaz na to nemám.

0 1
možnosti

Lide si musi uvedomit, ze vytapet plynem nepujde do nekonecna. Lidi bude vice, ale plynu ne. Nekdo proste musi na vse koukat trochu vice globalne. Pokud chcete “masy” postupne prevest na jine zdroje, tak to musite udelat tak nejak postupne, protoze se jedna o masy lidi/domacnosti. Chapu ale, ze bezny Franta obcan co zrovna investoval do plynoveho kotle muze byt nastvany.

0 11
možnosti

Víte že zásoby plynu se na rozdíl od jiných paliv odhadují na několik tisíc let???

3 1
možnosti

Na tohle se dá kontrovat jedině zákazem EU!

4 0
možnosti

Myšlenka volného obchodu v EU je dobrá, ale ty jejich politické a rádoby ekologické aktivity jsou zralé na mašli všech jejich tvůrců.

Začínám pomalu sympatizovat s Okamurou !!!

0 0
možnosti

Už jsme si těch změn zažili. Nejprve to byly lehké topné oleje, pak elektrická akumulační kamna, následně přímotopy, kdy občané měli přejít na topení elektřinou, protože je to ekologické a staví se Temelín, který zajistí levnou elektřinu. Následovala plynofikace a vybudování potrubí do mnoha obcí. Takže po mohutné investici do trubek a kotlů ty kotle následně zakážeme, trubky necháme v zemi zreznout a hromadně přejdeme na tepelná čerpadla. Co na tom, že to neutáhnou dráty a trafostanice v menších obcích nemají potřebnou kapacitu? Tak na střechy natlapeme solární panely a za obcí postavíme větrníky. Opravdu jsou solární panely tak ekologické? Jak ekologická je jejich výroba? Jo, to nás nezajímá, to přece dělají v Číně. A doprava do Evropy je taky ekologická? A umíme ty panely vůbec recyklovat? Umíme vůbec recyklovat větrníky? Ale hlavně že jsme tak děsně ekologičtí...

My jsme tak ekologičtí, že odpady a plasty vyvezeme nejprve do Číny, a když Čína dovoz zakázala, tak do Afriky. Tam jsou tisíce tun odpadu, v moři taky, ale my máme na svém dvorku čisto, my jsme přece ekologičtí. Německo zakázalo provoz jaderek, tak my ji postavíme, abychom ekologickým Němcům dodávali levnou energii. My to zaplatíme, oni z toho budou mít prospěch. Ale Německo bude ekologické.

14 0
možnosti

Tedy dámo smekám....jasně napsané...všechna ta období pamatuji . .

A Vám a +

5 0
možnosti

. .divil jsem se a přestávám . . .

Pro NATO jsem hlasoval (nebyl jsem ani proti radaru na Brdech).

Pro EU ne... Moje obavy se začínají naplňovat...

Zlaté časy EHS a po politických změnách ve stř. Evropě bilaterální dohody . . .

A to ještě jistá paka jsou pro zrušení veta . . nechci urazit pana Pospíšila a možná ani generála. Ten měl v popisu práce srazit paty a zahlásit zum Befehl . . .

jsem roč. 52

2 0
možnosti

Myslím, že je lepší těmto zeleným demagogiím předcházet.

Proto je lepší, než abychom příště zase museli vyvinout tlak na to, aby tato a jí podobné regulace neprošly, abychom už nyní vyvíjeli trvalý tlak na to, aby tito zelení demagogové už nebylo zvoleni!

2 0
možnosti

Komise dělá to, co ji uložily členské státy, tedy podává návrhy k splnění Green Deal. Je na členských státech, zda je případně odmítly.

Ono to bude muset skončit odmítnutím celého Green Deal.

1 0
možnosti
Foto

R62o91m33a12n 70K41o87z34e51l

30. 11. 2023 0:22

Ještěže máme premiéra, který, když byla ODS v opozici, tak hlásal, že žádný bruselský recept nemůže fungovat, některé nápady z Bruselu jdou i proti mírně nemocnému rozumu, některé státy EU se chovají jako blázni mimo sebe, byrokratický Brusel je našim úhlavním nepřítelem a je schopný klidně zničit Evropu.

11 0
možnosti

To je sice pravda, ovšem politolog ani jeho kumpáni nic připomínkovat nebudou - takový zázrak by se rovnal sestoupení Ježíše.

5 1
možnosti

Tak eurosojuzu zamávat nebo si zvolit politiky typu Orbána .

4 2
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.