Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

A teď ještě tu o těch banánech, jak mají bejt správně zahnutý!

4 11
možnosti
ZZ

Vy s tou buzerací souhlasíte ?

9 0
možnosti
ZD

Podle odborníků se plyn v ložiscích tvoří samovolně dál. Proto je to levné palivo. Co se s ním tedy bude dál, pokud zanikne jeho spotřeba, dělat? Bude se spalovat jinde a tím bude EU zelenější? Lobby výrobců následuje křivku prodejů, která se pomalu saturuje a tak je nutno vymyslet další zdroj příjmů?

15 0
možnosti
JV

A i proto musí být právo veta vůči Bruselu zachováno.

Nevím však, zda to je zelený mozek schopen pochopit.

32 3
možnosti
JP

Není. A to ještě deklaroval, že

musíme dát Ukrajině vše, co potřebuje, viz: Teď musíme dát Ukrajině vše, co potřebuje, řekl Pavel italskému listu - Novinky

11 4
možnosti

Zdroje energie by podle mne měly být diverzifikovány i pro případ přírodních katastrof, nebo válek. Když byly záplavy v roce 1997, nešla nám několik dní elektřina, ale plynová soustava to naštěstí vydržela, takže jsme grilovali a smažili řízky ostošest, abychom z mražáků zachránili co se dalo.

16 0
možnosti
ZZ

Plyn na otop ještě dlouho se nebude dát ničím rozumným a levným nahradit.

17 0
možnosti
ZD

Jelikož se přirozeně plyn tvoří dál bude vůbec otázka co s ním? Masivní spalování? Ukládání do něčeho neexistujícího?

4 0
možnosti
Foto

Nuž veru neviem, či na území sk a cz existuje ešte výrobca klasických či liatinových kotlov, čo vydržali. Viem, že na sk sa súčiastky a kotly dovážajú napr. z Turecka, ale každý na RD severnejšie má kotol na plyn a tuhé palivo.

0 0
možnosti
RM

plynové kotle nejsou jen v rodinných domcích

4 0
možnosti
  • Počet článků 173
  • Celková karma 22,47
  • Průměrná čtenost 4162x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.