Kachní pekáček - Zamilovala jsem se!

Ale že ten týden utekl jak voda, co? Mě teda jo :-) Dneska tedy den bez cvičení, tak jsem si pro vás připravila něco nového a možná i zajímavého do Kachního pekáčku.

No, už ten nápis...:-)) Věděla jsem, že zvědavost bude silnější a nakouknete, cože? zamilovala? no to snad nemyslí vážně!! :-)
Jo, jo, už je to tak. A já se vážně zamilovala a to do olejů!!! No tak to je vtip, že? Tentokrát ale nebudu probírat oleje do salátů a na smažení, i když takový vlašský nebo mandlový olej..mňaam. No, jak se jedná o jídlo, tak to bych mohla psát pořád :-) Zpátky k olejům.

Řeč je o olejích na obličej a tělo. Testuju je už asi 3 měsíce a nemůžu se jich nabažit....Začala jsem teda opatrně a vybrala si kvalitní značku. 

http://saloos.cz/images/stories/produkty/hydrofilni-odlicovaci-oleje/hoo-ruzove-drevo.png

http://saloos.cz/images/stories/produkty/regeneracni-oblicejovy-olej/ro-argan-revital.png

zde

No, a když jsem zjistila, že oleje mojí pleti a myslím si, že každé pleti, opravdu svědčí, začala jsem se v tom víc šťourat a našla si složení olejových "krémů" i třeba na tělo, ruce, vlasy a poslala jsem to kamarádce a ona mi je namíchala! No co vám budu povídat, pecka!! 

Takže mám např. krém na ruce i tělo s meruňkou 
 

Tento krém na ruce i tělo je bohatý na rostlinné oleje (arganový, slunečnicový a olej z meruňkových jader a bambucké máslo) a má hojivou sílu pro dehydratovanou pokožku. Regeneruje, delikátně vyživuje a chrání. Zanechává vaši kůži hladkou, svěží s lehkou meruňkovou vůní.
Denní krém - Účinný štít proti stresu a znečištění s leknínem a bambusem. Extrakt z leknínu zvlhčuje, zjemňuje a stahuje póry a tím zlepšuje vzhled pokožky. Bambusový extrakt detoxikuje a chrání pokožku před každodenními nástrahami (znečištění, stres…). Olej ze sójových bobů, bohatý na antioxidanty, vyživuje a navrací pleti lesk a zdravou přirozenou zář. A rýžový prášek reguluje mastnotu, rozjasňuje obličej.

Masku na obličej - Vyhlazující hydratační pleťová maska. Dokonale vybalancovaná směs vyhlazujících a očišťujících přírodních složek obohacená o květinovou vodu z šípku a vilínu virginského. Květinová voda s vilínem viržinským povzbuzuje mikrocirkulaci a tím redukuje zarudnutí a napětí pokožky. Olej z šípků, regenerativní a bohatý na retinol, povzbuzuje hojení a navrací vitalitu unavené pleti a vyhlazuje vrásky. Brutnákový a arganový olej regenerují a působí proti vráskám. Navracejí kůži pružnost a správný tonus. Tato maska zanechává pokožku odpočatou a zklidněnou.
Balzám na vlasy - Chutný  balzám s meruňkou je speciálně vytvořen na vlasy. Tento balzám bez konzervantů a umělých barviv vyživuje a spojuje účinek rostlinných olejů z meruňkové pecky, jojoby a sóji se silou bambuckého másla, které vyživuje a chrání. Lze ho použít i třeba na nehty nebo tělo, je takový všestranný :-)

A k tomu jsem si ještě dokoupila 100% Arganový olej ten je taky na všechno :-) říká se mu marocké zlato. Já ho používám na konečky vlasů, protože vlasům dávám celkem zabrat (fénování, žehlení).

Takže určitě doporučuju vyzkoušet a holky, nebát se toho. Protože olej na pleť je fakt zázrak :-)

Kdybyste měli zájem (i muži :-) kamarádka může umíchat krém přímo pro vás (podle typu pleti, vůni jakou máte rádi) a konzistenci jakou chcete. Od Saloos olejů jsem tedy přešla víc na přírodní a mám teď olej na odlíčení s vůní marcipánu :-) Krémy nejsou drahé, jsou fakt kvalitní a bio (oleje až z Francie) jediná co, tak tím, že tam nejsou žádné konzervanty tak ten krém je tak na 3-6 měsíců, proto se toho míchá míň.

Uf, to ale bylo vyčerpávající...:-))a taky mám perfektní domácí peeling! Ale o tom až zase někdy příště :-)

Co ještě jsem tento týden pro vás vyzkoušela?

Kokosová voda. 100%.  Je to teď hrozný hit a pomalu kdo to nepije jako by nežil :-) 
Zajímavý článek o tomto zázraku  zdeNo, tak zpočátku malinké rozčarování...Vůně teda voňavá jak po sušenkách (to jsem si musela půjčit Péťo, protože jste to trefil) takže to by ještě šlo, ale chuť...No, určitě bych doporučila předem vychladit, protože teplý to fakt není moc pitelný. Chuť je sladší, ale ne moc, tak lehce, jak ředěný vodou..Myslím, že jednou za čas pro osvěžení těla a mysli je to super, na každodenní pití pro mě asi teda ne :-)
Cena 76,- 500ml (to je nářez)
Více o zázraku jménem kokos se budu věnovat v dalších dílech, protože je toho fakt hodně. Věděli jste třeba, že bělí zuby ?! No a takových perliček mám pro vás víc :-)

Jestli jste dočetli až sem, tak klobouk dolů a nejspíš vás to i bavilo...nebo čekáte ještě na nějaký drb?! :-)  
Zítra mě čeká dvojlekce a jsem sama s Miou doma, takže vůbec netuším kdy se mi to podaří odcvičit...a hlavně..už zase mě čeká šestidenní dril :-)) Tak dneska ještě saunička (mimochodem, saunování by jsme taky mohli někdy probrat, protože u mě sauna není jako sauna ale spíš kompletní očista a saunování je jako bonus :-) )

 

 

Mějte se krásně a jako že dneska je fakt krásně, užijte prodloužený víkend a zítra opět u cvíča! Den 22 (heč)

Autor: Petra Korčiánová | pondělí 1.6.2015 11:33 | karma článku: 7,05 | přečteno: 460x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34