Den 38 - MAX CARDIO CONDITIONING

Tak, jestli jste měli doposud pocit, že toho skákání tam není tolik (pro mě teda spíš nadbytek), tak dneska to všechno doženete! Protože já jsem po dnešní lekci vyskákaná jak gumovej panáček... 

Ale mám dobrý zprávy.

1. Tato lekce trvá jen 47 minut
2. Dala jsem to celý!

Každopádně je to ale fakt strašný, a jestli to stihnete při tom cvičení, koukněte i na ostatní, protože tam odpadávají všichni..
Nedávno jsem četla článek o Insanity z roku asi 2012, kde se psalo, že je to nejtěžší cvičení, co kdy na netu bylo. No, taky už jsou to 3 roky zpátky, vždyť to není až tak hrozný..ale to já měla odcvičený teprve ten první měsíc, který je o proti tomu druhýmu, cvičením v Sokole (tím nechci urazit bratry a sestry, naopak). Teď už to chápu a myslím, že tu příčku si určitě drží mezi prvními i v roce 2015.
Musím ale říct, že mě tato lekce celkem bavila. Nejen proto, že byla kratší :-) ale i proto, že se tam jely pořád další a další cviky. Nic se neopakovalo, žádný sestavy, žádný kola, ale taky ŽÁDNÁ PAUZA! No, to mi došlo asi v půlce, že jako nějakej oddych bude???!!! Ale dá se to, protože to nejhorší je hned po strečinku, asi prvních 20 minut je to fakt záhul a bez přestávky jsem to tak úplně nedala. Naštěstí pak je to proložený cviky, který nejsou tak náročný nebo se při nich neskáče pořád jak u blbejch..takže v tý druhý půlce už zase nasbíráte síly a stihnete se i vydýchat. Takže tato lekce mi sedla, uvidíme, co řeknu za 14 dní :-))

No, včera masáž úžasná!! Tentokrát jsem si vybrala masáž pouze nohou a nechala jsem se masírovat 60 minut jen nohy. Slaaaast!!! Ty Thajky to prostě umí! A k tomu bonus sauna a v noci jsem spala jak miminko :-)

Těším se na vás zase zítra, milánkové a zítra to bude sice trochu balanční, ale rozhodně MAX :-)

Autor: Petra Korčiánová | středa 24.6.2015 19:00 | karma článku: 4,61 | přečteno: 104x