Den 29 - Core Cardio & Balance

A zase zpátky ve cvičebním koloběhu...a že to včera bylo faaaajn, ráno jsem se v klidu nasnídala..žádný stres...dokonce ani autobus jsem nemusela dobíhat...večer saunička....hmmm

Tak a dneska nová lekce. Byla jsem sama moc zvědavá....původně jsem čekala podle názvu, že to bude spíš balanční cvičení, ale ten Shaun...nenechá vás v klidu...takže to cardio v názvu není jen tak :-))
Core Cardio - tak co je core jsme si už vysvětlili a ve spojení s kardio je to celkem záhul....sice se tak u toho nezadýcháte i když jsou tam poskoky přeskoky ale dělají se v pomalejším tempu ale spíš si fyzicky máknete, je to o výdrži...a ty moje nejoblíbenější kliky s výskoky tam nemůžou chybět!!!

Lekce se dá zvládnout celá, což je pozitivní, pauzu jsem si dala jen jednu. Takže cvičení ok, problém bude spíš v tom, že budu teď 5 dní cvičit každý den to samé a jak už víte, tak to není moje zrovna moje nejoblíbenější. Z toho mám celkem strach...Ale tak třeba tím, že to budu moct porovnat, mě bude motivovat k lepším výsledkům...

Jinak průběh stejný, zahřívání, protažení, cvičení a opět protažení. Zahřívání je o něco mírnější než v předešlých lekcích a samotný cvičení trvá cca 25 min. myslím se 2 pauzami. Žádný sestavy cviků se opakující, ale jede se pořád dál a to mi vyhovuje.

No, napadlo mě, že vzhledem k tomu, že teď bude každý den cvičení stejné, nebude to tak záživné ani na popis a myslím,  že ani na čtení, tak jsem si říkala, že ke stručnýmu reportu přihodím i nějaký zajímavý tip, protože tipů mám fakt hodně a nestačím o nich psát :-)

Autor: Petra Korčiánová | středa 10.6.2015 11:25 | karma článku: 5,08 | přečteno: 144x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34