Den 11 - Cardio Recovery

To je vždycky tak fajn, když píšu report, protože cvičení už mám za sebou a další ještě dlouho před sebou ...

....

a jsem plná endorfinu a cítím se líp a hezčí a hubenější a nejchytřejší a všude jsem byla a .... :-))), ale kdo civčí, ví a kdo necvičí, přichází o tento báječný pocit! Škoda, že to nevydrží celý den...

Tak dneska to bylo o něco klidnější ale i tak pěknej záhul. Někteří už víte, pro ostatní Cardio Recovery je cvičení bez kardia :-) Cviči se s vlastní vahou, balanční cvičení, cviky zaměřený na střed těla tedy Core.

CORE trénink je speciální trénink určený pro posílení středu těla. Ve středu těla jsou iniciovány všechny pohyby a nachází se zde těžiště těla. Pevný střed těla, jak jistě víte, je potřebný pro zvládnutí nejen pohybů dynamických, ale i statických, při kterých se organismus nepohybuje vůči podložce. Právě k takovým cvičením patří posilování. Pevný střed těla podporuje silové schopnosti organismu. Jste tak schopni podat i v posilovně maximální výkon.

Trochu teorie na úvod, myslím, že bohatě stačí :-) Já na tohle moc nejsem, ale chtěla bych, abyste pochopili, že i takové cvičení má smysl a je důležitý. Není všechno jen o hopsání nebo o činkách.
Dnešní lekce trvala 33 minut, což je příjemná změna :-) a určitě ji nepřeskakujte .Jo, mimochodem, dneska jsem zjistila, že cvičební plán trvá 63 dní a ne 60! Sakra, že já koukala až na konec plánu :-)) 
Teď mě čekají zase dva dny drilu...a už by mohlo přestat pršet a zase se oteplit!
Tak opět zítra a snad zase se sluníčkem! …a endorfiny už pomalu  ubývají…:-(

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petra Korčiánová | pátek 22.5.2015 11:20 | karma článku: 4,93 | přečteno: 177x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34