A vítězem se stává....

Aneb o tom, co ještě nevyhlašujeme za soutěže.

Moderátorský pár v lesklém oblečení, lesklé účesy a ležérní způsob mluvy. Na pódiu už je nachystáno v křesílkách dvanáct finalistek. Letošní ročník je nový, ale všemi médii bedlivě sledovaný. Celý rok se uchazečky o titul pečlivě kontrolovaly a předháněly, která bude více vidět a zastíní konkurenci. Nebylo to nic lehkého a každá čerpala své a konto přátel co nejvíce to šlo. Bylo třeba vždy upozornit na sebe a strhnout pozornost v ten pravý čas.

Načasovat akce tak, aby konkurence nestačila dotahovat náskok, vždy přijít s něčím novým a šokujícím. Již se nestačí objevovat ve stále stejných pózách a róbách.  Naopak je třeba ukázat své pravé já.

Vrcholí soutěž a poslední dvě finalistky bojují o titul Královna kur-vička roku. Poslední dvě finalistky předstupují před mikrofon a trumfují se, která měla více přítelů, která promrhala více peněz, která se s kým a kde vyspala, co dokázala udělat pro druhé v oblasti charity a občanské společnosti.

A které to jsou ony finalistky? Jistě je dobře znáte. Gábina Partyšová a Agáta Hanychová.

 

P.s. za slovo tučné se omlouvám, a závist ze mě nemluví- jsem spokojen s životem. Jen mi vadí současný stav médií ( i těch veřejnoprávních), kde se nickám dává větší prostor než lidem, kteří něco dokázali.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Adam Kopečný | úterý 8.7.2008 14:06 | karma článku: 14,53 | přečteno: 754x