Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Atomová voda, metla na kyslíkové radikály.

Tento systém používá kompaktní elektrolyzér a generuje HHO plyn, který probublává do pitné vody.  Deionizovaná voda moderním postupem eliminuje volné kyslíkové radikály v našem těle.

Volné kyslíkové radikály.

Ačkoliv některé oxidanty mohou být prospěšné a běžně je vytvářejí normální metabolické procesy, mnohé z nich jsou v těle potenciálním problémem. Tyto částice jsou totiž vysoce reaktivní a velmi ochotně se spojují s jinými sloučeninami a mění je. Mohou tak poškodit buňky, oslabit imunitní systém či dokonce napomáhat ke vzniku řady nemocnění. Přispívají k ucpávání tepen, zvyšují riziko vzniku rakovinných buněk, ničí nám klouby a způsobují špatnou funkci nervového systému a souvisejí i se samotným stárnutím.
Nejznámější a nejlépe prostudované jsou tzv. volné kyslíkové radikály. Tyto molekuly jsou nabité energií (vazebnou, chemickou) a působí značné potíže. Ztratily jeden z elektronů, které je udržují v chemicky stabilním stavu. Když se pak „snaží“ najít elektron nový, pokusí se jej získat odkudkoliv, a tak při své cestě ničí zdravé buňky a vytváří další skupiny volných radikálů. Volné kyslíkové radikály mohou poškozovat DNA, základní genetický materiál buněk, ale i tukové části buněčných membrán.
Látky, které mají schopnost volné radikály zničit, resp. blokovat, se nazývají antioxidanty. Nebýt antioxidantů, tělo by bylo náchylnější nejrůznějším infekcím a možná i rakovině, předčasně by „zestárlo“. Lidské tělo sice produkuje vlastní účinné antioxidanty, ale můžete je  přijímají ze speciálních preparátů, z tekutin a i z potravy.

Zvýšení alkality.
Probubláváním HHO do pitné vody dochází ke zvýšení alkality přibližně z 7,2 na 7,4 o. I když tato změna se zdá malá, nastane v organismu po relativně krátké době, vyvážení vašeho pH. Musíte pít však dostatek aktivované vody za den, tedy respektovat běžný pitný režim. Upravená  voda má hojnost hydroxyl - iontů (OH-). Definice pro 'hydroxyl' je charakterizována  jako sloučenina obsahující atom kyslíku, který vázán s atomem vodíku. Neutrální forma této skupiny hydroxylových radikálů, hydroxylových iontů (OH-) se nazývá hydroxid s jediným negativním elektrickým nábojem. Tyto negativní ionty hydrogenuhličitanu zvyšují kvalitu krve, vyrovnávají  pH v těle tím a  neutralizují vylučování kyselin a toxinů.

Zvýšená absorpce.
Elektrolyzérem aktivované molekuly vody jsou absorbovány v těle šestkrát rychleji, než při použití běžné vodou z kohoutku. Zmenšené ionty vodíku a kyslíku (HHO), vznikající při aktivaci, mají více schopnost pronikat buněčnými membránami, posilují tkáně a odstraňují odpad.
Takto upravená voda udrží svoje schopnosti po dobu nejdéle pěti dnů od nabití. Výsledky jsou přímo úměrné k množství spotřebované vody a účinky jsou povzbuzující, hydratační a detoxikační současně.

Zvýšení antioxidace.
Aktivní volné kyslíkové radikály cestují po celém těle. Jsou nestabilní, protože jim chybí jeden elektron. Tyto volné kyslíkové radikály mohou způsobit biologická poškození vedoucí ke stárnutí a nemocem. Voda upravená elektrolýzou působí jako „metař na volné radikály“, protože obsahuje množství iontů hydroxylových-(OH-). Tyto ionty mají 'osobní' elektrony, které neutralizují volné radikály elektronovým párováním.

Měřitelné elektrické vlastnosti (ORP) antioxidantů ve vodě jsou uváděny jako mnohonásobně vyšší než jakékoliv jídle nebo nutričním doplňku stavy. Je možné uvést, že antioxidační hustota upravené vody je vlastně stokrát větší než antioxidační hodnota jakékoli potraviny, včetně kvalitní zeleniny.

Výhody aerobní.
Spárování elektronů převede aktivní volné kyslíkové radikály na stabilní kyslík. Stabilní kyslík je zjednodušený atomem kyslíku, který vstupuje do krevního řečiště náhodně, jak se postupně volné radikály neutralizují. Stabilní kyslík se dostane do mozku, orgánů a tkání rychleji než normální kyslík, který cestuje z plic k srdci, a pak přes cévní struktury k orgánům tkání a buněk.
Stabilní kyslík poskytuje duševní bdělost a je osvěžující a povzbuzující pro tělo.

Jak elektrolýza vody produkuje antioxidanty.

Molekula vody je vyjádřená symbolem H2O, skládá se tedy ze dvou atomů vodíku a jednoho atomu kyslíku. Samostatný atom vodíku obsahuje jeden proton v jádře a ve valenční slupce jeden záporný elektron. Elektrolýzou rozložíme molekulu vody na plyn HHO a tento plyn necháme probublávat vodou z kvalitního vrtu, nejlépe více jak  100 m hlubokého. Probubláváním i za atmosférického tlaku se určitá část plynu HHO ve vodě „rozpustí“ a vznikne voda obohacená o vodík a kyslík. Podobný princip se využívá u různých ionizačních filtrech, nainstalovaných přímo na vodovodní potrubí a o funkčnosti principu není třeba pochybovat , protože zvýšení kvality vody se dá odměřit, ale i vypozorovat.
Na oxidačním procesu organismu se podílejí nebo jej přímo zapříčiňují volné kyslíkové radikály, které jsou nestabilní z důvodu chybějícího elektronu a mají tendenci tento chybějící elektron na cestě tělem získat z okolních zdravých tkání a poškozují tímto orgány a zapříčiňují buněčnou smrt. Tělesný imunitní systém s těmito radikály bojuje a mladé zdravé tělo dokáže tyto kyslíkové radikály udržet na uzdě. S přibývajícími léty však radikály získávají převahu, objeví se nemocí, až následuje smrt.   
Co se však stane vypijeme-li obohacenou vodu plynem HHO. Vodík obsažený ve vodě narazí na volný kyslíkový radikál a elektronovým párováním jej neutralizuje. Z volného kyslíkového radikálu se tímto procesem stává stabilní kyslík s rovnoměrným spárováním elektronů, tedy bez elektrického náboje, vstřebává se přímo do krevního oběhu, zvyšuje se okysličení krve, aerobní kapacitu a aktivuje mimo jiné i činnost mozku.

Taková je teorie a tu je snadné si ověřit. Prakticky jsem sestrojil přístroj sestávající s elektrolyzéru a vhodných kontejnerů na vodu. Elektrolýzou vody se zabývám léta a mám mimochodem elektrolyzér namontován i ve svém automobilu a za léta jsem elektrolyzér dotáhl do bez údržbového stavu. Plyn z elektrolyzéru probublává do hermeticky uzavřeného kontejneru, naplněné kvalitní vodou. V této nádobě je udržován tlak 0,03atm, což odpovídá 30cm sloupce vody. Při tomto zdánlivě nízkém tlaku je voda podstatněji více nasycená plynem HHO a její antioxidační schopnosti jsou mnohonásobně vyšší jak u uznávaných antioxidačních prostředků.

Tak co? Napili by jste se takové vody? Samozřejmě není možné určovat komukoliv co má pít, ani já nikomu tuto vodu nenutím. Já sám a pár lidí v mém okolí ji pije, chutná jim a s nadsázkou řečeno, mládnou mi před očima.

Kolísek /senior/.

www.reg.interierkm.cz

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Kolísek | pátek 15.4.2011 16:30 | karma článku: 12,20 | přečteno: 1542x
  • Další články autora

Miroslav Kolísek

Rentiér.

Máte nějaké peníze na účtech, nebo ve strožoku ? Chcete je nějakým způsobem zhodnotit ? Pak máte v podstatě dvě základní možnosti.

2.6.2017 v 14:46 | Karma: 12,13 | Přečteno: 720x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Koloidní stříbro - přírodní antibiotikum.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 19:00 | Karma: 8,07 | Přečteno: 676x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Přírodní antibiotikum - koloidní stříbro.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 17:11 | Karma: 11,35 | Přečteno: 886x | Diskuse| Věda

Miroslav Kolísek

Jak zjistit, jak na tom jsme ?

Neexistují nevyléčitelné nemoci, jen nevíme jak je léčit a mnohdy ani nemáme tušení, že nějakou nemoc máme. Řada tělesných nedostatků nebolí, pokud jsou v ranném stádiu a až propuknou je již z pravidla pozdě.

7.7.2015 v 0:00 | Karma: 6,77 | Přečteno: 325x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Obchod s Čínou...

Není to tak dlouho co prezident Zeman navštívil čínskou lidovou republiku a sním byla i řada podnikatelů chtivých obchodovat s touto zemí. Nevím jak dalece má Čína zájem od nás odebírat nějaké výrobky, protože v Číně se vyrábí kde co, každopádně hledá spíše odbytiště pro svou výrobu.

24.2.2015 v 10:05 | Karma: 7,62 | Přečteno: 603x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

V systému DiPSy jsou výsledky přijímaček, 94 % uchazečů je přijato

15. května 2024  7:16,  aktualizováno  9:15

Přímý přenos V systému DiPSy jsou k dispozici výsledky přijímacích zkoušek na střední školy. Uchazeči si...

Korupční aféra pokračuje, ruský úředník měl doma 25 milionů a zlaté mince

15. května 2024  8:57

V Rusku zadrželi dalšího vysoce postaveného činitele ministerstva obrany kvůli podezření z...

Ženě vybuchla ve vagině petarda, málem zemřela. Před soudem stanul její manžel

15. května 2024  5:10,  aktualizováno  8:52

Před soud předstoupil Ukrajinec, který podle obžaloby loni v září v Kožlanech na Plzeňsku vážně...

Mění se zákon o České televizi. Lidé si za sledování připlatí

15. května 2024  8:48

Přímý přenos Ministr kultury Martin Baxa spolu s řediteli České televize a Českého rozhlasu ve středu dopoledne...

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x
Nestandardní postupy a neobvyklé přístroje pro zlepšení zdraví a spokojenosti.
www.regenclub.cz