Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

PanPredseda PP-1

15. 4. 2011 18:31
Beztak je to skryta reklama

na predrazenej smejd.

0 0
možnosti
VC

Beegate

15. 4. 2011 18:22
Trocha chemie

Před x lety jsem vystudoval chemii, nežívím se jí, ale něco mi v hlavě uvízlo. Některá vaše tvrzení se mi zdají hodně podivná:

-čemu řikáte kyslíkový radikál, pokud tvrdíte že ztratili jeden elektron, tak je to něco jako O+, jak vzniknul? Rozštěpením O2? Pak někde musí lítat taky O- , a může ho zpárovat !?

- je možné že při elektrolýye se nějaký HHO rozpustí ve vodě, HHO rozumím 2 volné atomy vodíku, jeden kyslíku. Nevím jaká je rozpustnost těchto atomů ve vodě, nepolemizuji, ale tyto jsou sami o sobě velmi reaktivní a mají tendenci se sloučit zpět na vodu !

-jak že vynikne ten stabilní kyslík, a co že to vlastně je? Zjednodušený atom kyslíku? Jak zjednodušený? Tento termín jsem v životě neslyšel.

0 0
možnosti
VC

Beegate

15. 4. 2011 18:24
Re: Trocha chemie

-dále píšete: "Co se však stane vypijeme-li obohacenou vodu plynem HHO. Vodík obsažený ve vodě narazí na volný kyslíkový radikál a elektronovým párováním jej neutralizuje. Z volného kyslíkového radikálu se tímto procesem stává stabilní kyslík s rovnoměrným spárováním elektronů, tedy bez elektrického náboje. "

Ehm, tak to je při vší úctě pitomost.

Předpokládám že i ve vaší vodě platí zákon zachování elektrického náboje, takže pokud vám něco neutrální zneutralizuje ten kyslíkový iont, tak se to samo stane iontem !?

atd, atd. Tak nevím, nevím. Nechci to zcela zatratit, ale nezdá se mi to, nezdá.

0 0
možnosti

Johny_S

15. 4. 2011 17:49
Příliš tomu nerozumím

Co je to HHO a jak se to liší od H2O, což je ovšem obyčejná, "neaktivovaná" voda? Dále bych rád podotkl, že i volné hydroxylové ionty patří mezi volné kyslíkové radikály, protože opět mají volný "reaktivní" elektron. Vy tvrdíte, že poskytnou svůj volný elektron "špatným" radikálům, potom byste mi ale mohl vysvětlit, co bude výsledkem takové reakce, když se např. hydroxyl (OH)- setká s ozonidem (O3)- . Jak bude výsledná "neškodná" sloučenina vypadat? A dále: jak takové volné hydroxylové radikály udržujete, aby nereagovaly s dalšími sloučeninami? Věřte, že jsou opravdu dost reaktivní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x
Nestandardní postupy a neobvyklé přístroje pro zlepšení zdraví a spokojenosti.
www.regenclub.cz