Politika je také pěkné divadlo---

Porušuji tímhle záznamem svůj sobě samotnému daný závazek, že se konkrétní politikou zabývati nebudu, ale výjimky potvrzují pravidlo, přece.

 

Nic nevyjde podle plánu, píše Joseph Heller i Murphyho zákoník. Pokud není proslov Mirka Topolánka k Americké komoře falsum - (a to asi není, jelikož se žádné dementi nikdy neozvalo, navíc to potvrzuje i skutečnost, že ačkoliv šlo o informace mimořádně chutné a výživné, investigativní kojoti se zřejmě díky politickým direktivám po těchhle stopách vůbec nerozběhli) - byla TOP 09 součástí plánu a Zemanovci rovněž.  Mohlo to vyjít výtečně.

Volič to zase zkazil. Topolánkem s nelibostí zmíněná VVéčka se do parlamentu nejen dostala, ale jsou v něm nejdůležitější stranou. Ovšem, tou, která rozhoduje. A tak se také - a podle mne správně, taková jsou pravidla parlamentní hry - chovají. Chceme toto a toto a když to nedostaneme, bábovky s vámi nepopečeme.

Vždycky se mi líbí, když žurnalisté žádají idealismus po někom, kdo má stejně praktické cíle jako jejich miláčci, ale trochu jiné.

Jsem zvědavý, jak dlouho ta vláda vydrží.

Autor: Alex Koenigsmark | středa 30.6.2010 16:33 | karma článku: 9,91 | přečteno: 716x