Rande na pláži

Internetová seznamka narovinu.cz mi nabídla dalšího potenciálního partnera a já doufám, že to nebude zase ženatý pán, co mu žena nerozumí, a tak hledá nějakou spřízněnou duši - nebo si spíš chce sem tam vyhodit z kopýtka...

Max je supermuž, tedy na první pohled tak vypadá. Je narozen ve znamení berana, takže je nabitý energií, rychle chodí, uvažuje i mluví. V kavárně si udělá pohodlí, div si nedá nohy na stůl, a povídá a povídá. Není to nepříjemné, je chytrý a vtipný, takže semeleme všechno možné od třicetileté války po současnost.

Začínám se lehce rozehřívat, jenže když dojde na osobní otázky, přijde studená sprcha. Max je obyčejný ženáč s pěti dětmi ze dvou manželství. Žena se o něj prý nezajímá, tak hledá nějakou jinou, s kterou by začal nový život. Pro takové případy mám naštěstí v hlavě kontrolku, a ta se právě teď rozsvítila jasně červeně – do toho nejdu. Ale Max se mi líbí, hodně se mi líbí, takže si povolím ještě jednu schůzku. Vím určitě, že tenhle chlápek se rozhodně pozdějším odmítnutím trápit nebude.

Když mě tedy pozve na pravé letní rande k vodě, přijímám. Počasí je konečně milostivé, jeden horký den stíhá druhý, a já se opravdu těším, až po práci vyrazíme. Jedeme kousek za Prahu, netrvá dlouho a jsme na parkovišti u jezera, skrytého v borovém hájku. Je to paráda, voda v zatopeném lomu je teplá a čistá, písečná pláž jako u moře. Teď přijde zase ta studená sprcha – na tu pláž se smí, stejně jako do celého areálu, pouze bez plavek!

To je teda síla, můj pocit, že mám všechno pod kontrolou, je jaksi fuč. Ďáblík Max se chechtá, jak mě dostal. Pěkně mě prokoukl, protože pochopil, že se před takovou výzvou přece nezastavím! No co, už léta se nejradši opaluju bez plavek, ale někde stranou od obecenstva. Naštěstí tu večer už moc dalších naháčů není a my dva s Maxem aspoň uvidíme do čeho jdeme, ne? Shodíme šaty a běžíme do vody, blbneme ve vlnách, jako by nám nebylo dohromady skoro 100 let. Čert vezmi melír, make-up a Manii (to je hříšně drahý parfém), v téhle chvíli je prostě nemožné být za dámu.

Potom se vyhříváme na dece v zapadajícím slunci a je to neskonale příjemné. Plavky mi nechybí – faldíky na břiše nejsou vleže moc vidět a prsa vypadají taky líp. Ještěže jsem se pilně opalovala na balkóně a nemám nikde rušivá bílá místa.

Max teď leží na zádech se zavřenýma očima, takže se uvelebím na boku a můžu si ho nerušeně prohlédnout. Je to dlouhán, ale ne hubeňour, pěkně stavěný, samá hrana a sval. Břicho má ploché, ale ne propadlé, a pod ním – dávná básnířka by možná řekla „zavinutý květ tulipánu“, ale já bych Maxův úd popsala spíš jako pěkně tlustý masitý kolík!

Volnou rukou hladím kolmou vrásku mezi zavřenýma očima, lehce přejíždím přes rovný nos, pěkně tvarovaná ústa, čelo a krátké vlasy nad ním. Maxův výraz se mění ze soustředěného na uvolněný, konečně je chvíli v klidu, ale dolů se už radši nedívám… Převalím se na břicho a za chvilku mě teplá mužská dlaň hladí po zádech – tohle rande tedy opravdu stálo za to!

 

 

 

 

 

 

Autor: Irena Knorrová | neděle 5.7.2015 20:44 | karma článku: 10,10 | přečteno: 1077x