Sbohem pane Prezidente

Právě jsem se dozvěděl o smrti pana Václava Havla a přeji úpřímnou soustrast všem, kterým tento velký státník v dobrém utkvěl v paměti a kteří ho opravdu měli rádi. Pane prezidente byl jste velkou osobností pro náš stát a hodně jste se zasloužil o to kde se Česká republika nachází nyní i když vaši nástupci už přestávají chápat co je pojem demokracie.

Ale to už je na jiný článek a proto se tomu nebudu věnovat nyní. Přál bych si aby jste i nadále zůstal v naších srdcích a myšlenkách a občas dohlížel jak to tu bez vás vedeme dále. Aspoň pro mne jste byl zatím jediný politik, který něco pro náš národ udělal a nemluvil jen o tom. Bylo mi jedenáct let, když byla revoluce a provolávali se hesla typu "Havel na hrad ať se můžem nažrat" a ja z toho neměl rozum,protože jsem chodil do školy, která se jmenovala Na Hradě a tak mi bylo divné, že se takto skanduje o změnu kuchaře v naší jídelně, protože opravdu špatně vařili. Vážně jsem tomu nějakou dobu věřil, že to je kvůli naší škole a rozzlobení rodiče se bouří. Pak jsem po nějakém čase dospěl a díky Vám mi politika začala něco říkat.

Tak bych za všechno co jste pro národ udělal a nebylo toho málo, poděkovat a ač nejsem věřící, tak vám bych přál být v nebi a prožívat si ten ráj v blahu,  klidu a bezstarostí.

 

Sbohem pane Havle

 

Jiří Knops

 

Autor: Jiří Knops | neděle 18.12.2011 13:15 | karma článku: 16,30 | přečteno: 1244x
  • Další články autora

Jiří Knops

Kdo je Církev? Co jim stát dluží?

12.1.2012 v 12:31 | Karma: 20,57

Jiří Knops

Občanská válka

14.9.2011 v 15:44 | Karma: 33,83