Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Hrozí nám další revoluce?

Politici by si měli už konečně uvědomit jaká je situace v naší republice a začít se podle toho chovat a jednat neboť hodně lidí už má plné zuby jejich věčného lhaní,dohadování a nicnedělání!

Zdravím všechny

Libí se vám to věčné nalhávání jak se máme dobře?  Jestli ano,tak nemá cenu aby jste tento článek četli.

Z pohledu mých očí to vidím takto:

1) Ekonomika- té moc nerozumím takže nebudu psát chytrosti

Základem všeho jsou dnes peníze a za ty si můžeme koupit vše ostatní,částečně i zdraví,krom nesmrtelnosti. Také se slangově říká,že halíře dělaj talíře. Z logického hlediska je stát vlastně firma. Proč většina firem prosperuje a stát ne? Protože ve vládě nejsou lidi,kteří tomu rozumí. Jsou tam jen takový mudrcové co experimentují a pořád přerozdělují finance,místo toho aby našli někoho kdo má velké zkušenosti s vedením firmy a nechali si poradit jak nakládat s penězi a do čeho investovat. To radši všechno zdraží a na vše zavedou poplatky a pak nám jen řeknou plaťte! Proč stát prodává fabriky,které prosperují a nesnaží se je spíše rozšířit aby tak mohl ulevit víc občanům od daní? Já vím proč. Všichni tam nahoře se snaží něco ukrást jen pro sebe. Schvalují předražené projekty jen aby něco káplo do jejich kapsy a nezajímá je,že je to kolikrát zbytečný projekt a že by se mohlo investovat do důležitějších věcí. Prostě jsou tam vyžírkové.Třeba naše silnice by mohli bejt kvalitnější kdyby se tak okatě neuplácelo! A hlavně je dělají špatně a když na to člověk poukáže,tak do očí lžou,že je to dobře. Například jak opravují za tři minuty výtluky a místo hutnění je dvakrát přejede autem,vám pan Mrázek Tomáš(mluvčí pražské správy komunikací) řekne,že je to správný postup! Celý národ to vidí na internetu,že to je k smíchu ta práce a on takhle lže! Tak co můžete dál od takovýho člověka čekat?  A tak je to tu se vším!

2) Zdravotnictví

Tady bych chtěl jen říct,že držím palce lékařům aby dosáhli svého a podporuji jejich výpovědi. Někdo říká,že jejich chování je nezodpovědné,ale proč? Větší platy si zasloužíme všichni a když se politici stávkám vysmívají tak hromadná výpověď už ty lenochy a zloděje donutí se zamyslet nad tím,že asi opravdu není vše v pořádku tak jak si oni myslí. Jednat s lékaři o platech nikdo nechtěl,tak nebudou mít doktory. A že je doktor,tak neznamená,že nemá právo odejít z práce! Jen ať odejdou všichni a věřte,že za chvíli budou zpátky a za lepší plat! A když se ti samí nevratí,tak přijmou nový,ale za lepších podmínek,protože si uvědomí,že jim platili málo a další chybu nebudou riskovat. A ti co odešli,tak se budou mít určitě všude lépe.Pokud to byli dobří lékaři. Takhle bych to udělal všude. Peníze na to jsou a nebo se dají sehnat. Jen je potřeba chtít a něco pro to dělat a né se hádat ve sněmovně o to,že Pepa řekl Karlovi,že je vůl nebo se tam chodit jen vyspat a pokecat jak to Topolánkové sluší! Máme tu zbytečně mnoho uředníků a činnost žádná!

 

3) Zákony

Zde mě nejvíc zaráží fakt,že se tu začíná veřejně a legálně krást ve velkém! Kdo schválil zákon o exekuci,tak ať si ho znovu prostuduje nebo tu bude přibývat vražd jak na běžícím pásu! Jak můžou zabavit majetek někoho cizího u kterého bydlí dlužník a nemá zde trvalé bydliště...no prostě nic. Jen u něj bydlí a to je vše. Dnes dluží spousta lidí,ale neslyšel jsem o exekuci bohatých podvodníků. Proč nevlítnou jim domů a do firmy a vše nezabaví hned dokud je jasné,že to je jejich! Tam se bojí vlítnout a přitom tam by se to uplatnilo. Ale ti co mají dluhy jen za desítky tisíc ,tak po těch jdou hlava nehlava. Jo,to je správný,že si počkaj i u pracáku a vše jim seberou nebo větší část. Ale pokud nemají přesný důkaz,že dlužník u někoho zrovna bydlí a že tam kouká na svoji televizi,tak tam přece nemůžou vletět a sebrat vše co uvidí!!! Listina práv a svobod už neexistuje nebo co? Jasně,že hodně lidí toho takto využívá,ale to bude vždycky. Exekutor musí najít vhodné řešení jak ty dluhy z něj dostat a ne vykrádat byty druhým poctivým lidem! Ať ho sleduje třeba nonstop a zabaví mu vše co si koupí. I zmrzlinu třeba,ale musí být stoprocentně jistý,že je jeho,jinak zasahuje do majetku někoho jiného a i kdyby zákony neexistovali,tak přirozeným pudem každého tvora je, si chránit svůj majetek! Já osobně kdyby mi takhle někdo vlezl do bytu a věděl jsem,že nikomu nic nedlužím,tak ho napřed zmlátím jak psa a pak zavolám policajty. A kdo mi potom chce dokazovat,že jsem vinen z ublížení na zdraví,když zde byla evidentní krádež mého majetku!!! žádný takový,že my vám to vezmem a vy se pak suďte co je vaše! Exekutor nechápe jednu zásadní věc,že s dlužníkem v nějakém vztahu je. Ale pro majitele bytu,který nic nedluží,je exekutor jen cizí osoba,která nemá žádný právo mu něco brát! To je klasická krádež a žaloval bych stát až v Bruselu o nehorázný odškodný za újmu a nedodržení listiny práv a svobod! A na rovinu říkám jen jedno rčení: co není moje, za to se tolik bránit nebudu,ale co je moje,tak za to bych se bránil do krve! A tohle by udělala většina z nás,jestli ne každej!

Tohle je pár případů nad kterými by se měli opravdu všichni zamyslet co je a co není správně v naší zemi a začít to opravdu už nějak řešit. Mě bylo 12let,když vy jste cinkali na naměstí klíčema. Dnes mi je 33let a můžu vás ujistit,že v dnešní době kdy z nás v mnoha věcech děláte hlupáky a smějete se nám za zády,tak dnes by klíčema nikdo cinkat nešel,ale budou se tu dít horší protesty než na západě. To sem pomalu všechno přichází! Když je dobrý kolektiv,tak se lépe pracuje a to ví každý. My jsme Češi a měli by jsme si už začít vážit tohoto období demokracie,svobody,prostě prozatimniho klidu k vyřešení naší situace,kdy pomalu český stát bankrotuje! Francie,Německo atd.už si takovými protesty prošli a my by jsme měli tomu předejít a ukázat světu,že umíme žít lépe a bez nasilí budovat náš stát tak aby se nám všem tady dobře žilo!

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jiří Knops | sobota 22.1.2011 10:55 | karma článku: 19,77 | přečteno: 1054x
  • Další články autora

Jiří Knops

Kdo je Církev? Co jim stát dluží?

Tohle kdyby viděl ten smyšlený Bůh tak ho asi klepne. Komu chce stát něco vracet? Těm, co z nudy znásilňují děti, když zrovna nemaj kázání??? Hlavně co je to za instituci ta Církev. A i kdyby si ji založili jen chudí lidé a pak se tak rozrostla,tak dnes už církev nijak lidem nepomáhá a naopak jen zneužívá blbosti lidí. Měla by se vymyslet nová věc,co zabaví lidi na dalších 2 000 let, když se budou nudit.

12.1.2012 v 12:31 | Karma: 20,57 | Přečteno: 1157x | Diskuse| Ostatní

Jiří Knops

Zvyšte karmu panu Prezidentovi Havlovi

Na Vaši počest pane Havle bych nedržel minutu, ale hodinu ticha. Nechal bych houkat sirény, troubil auty, blikal majáky,hrál hymny a nevím co ještě vše by se dalo dělat abych mohl vyjádřit jak moc dobrý člověk nás opustil. Pouze Vy a pan T.G. Masaryk si takovou poctu zasloužíte, protože nikdo jiný se tak neobětoval pro národ.

18.12.2011 v 17:58 | Karma: 26,19 | Přečteno: 1246x | Diskuse| Ostatní

Jiří Knops

Sbohem pane Prezidente

Právě jsem se dozvěděl o smrti pana Václava Havla a přeji úpřímnou soustrast všem, kterým tento velký státník v dobrém utkvěl v paměti a kteří ho opravdu měli rádi. Pane prezidente byl jste velkou osobností pro náš stát a hodně jste se zasloužil o to kde se Česká republika nachází nyní i když vaši nástupci už přestávají chápat co je pojem demokracie.

18.12.2011 v 13:15 | Karma: 16,30 | Přečteno: 1244x | Diskuse| Ostatní

Jiří Knops

Stát vědomě dělá z občanů žebráky!!!

A příprava novely zákoníku práce je toho důkazem. Navíc novela obchodního zákona jaksi nebyla pro vládu předmětná, takže o změnách se toho moc nedozvíme.Přitom STÁT ČR VĚDOMĚ PÁCHÁ ZLOČIN a okrádá poctivé lidi o peníze už jen tím, že vymáhá daně z nezaplacených faktur!!!

9.12.2011 v 17:45 | Karma: 24,87 | Přečteno: 1781x | Diskuse| Ostatní

Jiří Knops

Občanská válka

V Česku vážně hrozí,že tento stav může nastat a asi tomu už moc nechybí aby lidé vyšli do ulic sami a zakročili proti takzvaným nepřízpůsobivým občanům ve větší míře než se odehráva ve Šluknovském výběžku. Prezident tomu nasadil korunu,když řekl,že proti demonstrantům se musí zasáhnout silou a chce chránit ,,nepřízpůsobivé".

14.9.2011 v 15:44 | Karma: 33,83 | Přečteno: 1759x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  15:52

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Policie obvinila řidiče kamionu, že zavinil nehodu na D1. Hrozí mu 6 let

5. května 2024  15:47

Karvinští kriminalisté obvinili litevského řidiče kamionu, který v sobotu narazil do osobního auta...

Sabotáže a jiné útoky. Rusko chystá Evropě perné chvíle, varují tajné služby

5. května 2024  15:40

Tajné služby v různých evropských zemí varují vlády, že Rusko plánuje sabotážní akce napříč...

Al-Džazíra končí v Izraeli, rozhodla vláda. Televize se chce bránit

5. května 2024  13:28,  aktualizováno  15:25

Izraelská vláda jednomyslně schválila ukončení činnosti katarské televizní sítě Al-Džazíra v zemi....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1355x
Nesnáším alibisty a lháře,jsem ateista,nestraník

Seznam rubrik