Plynová krize vyřešena

Podle zprávy lékařské komory trpí v České Republice plynatostí až 15% dospělé populace. RWE Transgas přišla s nápadem, jak zabezpečit trvalý přísun plynu do českých domácností a podniků a vyvěsila tedy následující výzvu:

Fronta na odber v Hodoníne

Všechny členy dospělé populace, kteří trpí plynatostí tzv. gaspromociózou vyzýváme, ať se neprodleně dostaví k odběru na sběrná místa RWE, speciálně k tomuto zřízena. Odběry budou probíhat nepřetržitě po dobu trvání prázdných trubek z Ukrajiny. Odběry budou provádět vyškolení zaměstnanci společnosti RWE. Za každý mililitr plynu bude vypláceno 28 Kč. Pokud přivedete i své přátele, kteří plynatostí netrpí a přesto budou chtít přispět, získáte jako bonus zákaznický účet u RWE zdarma. Děkujeme - Váš RWE Transgas

Akce RWE se setkala s obrovskou odezvou. Fronty se tvoří na Pankráci, předbíhá se na Zlínsku, nedostatek odběrných míst hlásí pardubický kraj.
Vláda taktéž rozhodla, že pacienti trpící plynatostí budou osvobozeny od poplatků u lékaře, pacienti ve středočeském kraji bude ještě navíc propláceno 30 Kč. Navíc dle rozhodnutí Komory pro kvalitní český plyn, RWE nebude muset platit za přijatý plyn daň z příjmů.
RWE na svém krizovém zasedání rozhodla, že neprodleně nakoupí 200 000 tun, fazolí, hrachu a čočky, které bude zdarma rozvážet po celé České Republice. Pytle s těmito potravinami budou shazovány do českých ulic vždy v nočních hodinách společně s recepty na použití těchto potravin.
RWE přichází taktéž s revolučním zařízením, které umožní nepřetržitý sběr plynu od jedinců trpící plynatostí. Tzv. „plynsáček“zamezí úniku či ztrátám plynu při manipulování s těžkými a objemnými předměty. Tento „plynsáček“ bude připevněn na místa odkud plyn uniká, čímž bude zabezpečeno nejen čistší ovzduší kolem osoby takto vybavené, ale zajistí se tím i  efektivnější a ekologičtější odběr plynu než na sběrných místech, kde dochází ke ztrátám.

Děkujeme předem za Váš plyn,
ať přijde dcera, babička či syn,
každému jistě vše se velmi vyplatí
Kvalitní český plyn nikdy se neztratí!

Popisky obrázků: (popisky obrázků naleznete i pokud najedete kurzorem na obrázek)

1. Fronta na odběr v Hodoníně:
2. Debaty o odběrech a předbíhání na Tachovsku:
3. Skupina přátel po odběru
4. Cesta na odběr na odběrové místo na Švýcárně
5. Pohovor před odběrem
6. Hořák co hoří na Martinův plyn
7. První dojmy po odběru
8. Po odběru je nutná desinfekce

 

 

 

 




 

 


 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ondra Kňava | středa 7.1.2009 15:44 | karma článku: 37,57 | přečteno: 7563x