Srdce místo orgánu

Krátká konstruktivní úvaha o rasismu pohlaví pro pipiny, kouzelné holky, skuhrající šovinisty i chytré chlapy.

V poslední době se to zde hemží usmolenými stížnostmi na opačné pohlaví. Musím podotknout, že zejména od mužů, na to, jaké jsme my ženy vypočítavé a povrchní slepice.

Pozn. pod čarou: Pozoruhodné je, že feministický plk jsem zde nečetla ani jednou. Ale zřejmě to bude otázka momentální módy, feminismus je, zdá se, již poněkud passé, mimo ligu Poblouzněných Amerických Amazonek.

Popravdě, jakýkoli šovinistický plk je stejně pitomý jako feministický. Jsme především lidi, k....fix, nebo ne?  Já bych naše lidstvo nedělila dle pohlaví, ale dle srdce (případně kombinace hlavy, ruce, srdce). Stejně jako bych je nedělila podle barvy pleti nebo náboženství. Je to rasismus a hloupé generalizování, když někdo sebevědomě praví, že ženy jsou slípky nebo muži kreténi. S výší IQ, barvou pleti a pohlavím se rodíme. Jak budeme žít a co si budeme myslet je ovšem na nás.

Vytáčí mě ubrečené skuhrání, že muži a ženy jsou jiní než dřív… bla bla bla. Ano, je to pravda. Svět se mění a my s ním. Chudák muž? Bestie žena? Ale jděte s tím do .....

Pánové a dámy, proč pořád bojovat, skuhrat a ječet? Za to, že jste chudáci, kterým zlé/zlí ženy/muži ničí ego i život. Pokud jste zabedněnci, budete Váš nespokojený život stále svádět na někoho jiného než na sebe. A to je ten největší omyl Homera Sapiense.

Navrhuju místo věčné války nastolení trvalého míru. Vždyť tady už nějaký ten pátek společně pobíháme.

Ano, taky jsem zde plácala cosi o matriarchátu (v duchu mírné recese v rámci zákona).

Došlo mi to později (vývoj je povolen každému :-) ).

Válka pohlaví? Co je to za nesmysl?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Iveta Klimečková | úterý 28.12.2010 17:57 | karma článku: 7,64 | přečteno: 936x
  • Další články autora

Iveta Klimečková

Bajka o ministerstvu

27.8.2016 v 10:17 | Karma: 26,82

Iveta Klimečková

Panika v obci

12.12.2015 v 16:29 | Karma: 33,09

Iveta Klimečková

Městská hromadná poprava

30.9.2015 v 21:33 | Karma: 15,06