Pošlete plyšáka na dovolenou

Není to vtip. Médii se šíří nový trend. V Německu existuje cestovní kancelář, která nabízí životní zážitek vašim oblíbeným hračkám.

 

Myšlenka filmu Amélie z Montmartru obletěla svět a podpořila tento reálný podnikatelský záměr. Stačí jen vybrat vhodný zájezd, zaplatit a ustát dojemné okamžiky loučení. Proč ne? Lidská fantazie je bez hranic. Nevšední dárek, který překvapí a pobaví. Originalita, čím víc je těžší, tím víc je žádoucí. Firmy na zážitky si mnou ruce. Pozemky na Měsíci, vlastní mince nebo bankovka, případně nespočet dárků pro zvířečí miláčky, to už není nic neobvylého. Mimochodem, do dnešního dne jsem netušila, že pro psí členy rodiny existuje kromě lázní s wellness pobyty, parfémů, kozaček, šperků a buhví čeho dalšího i speciální televizní kanál s pořady přímo pro ně. Takže když to tak nějak v hlavě porovnám, říkám si, odměnit svého neživého věrného druha z dětských let nečím příjemným, to je na stupnici hloupých výstředností ještě slabý odvar.

Taková cesta stojí kolem pár set eur. Nabízí se kromě skupinových poznávacích zájezdů i výměnné pobyty. V okamžiku, kdy je zájezd obsazen, svou hýčkanou hračku pošlete v krabici do cestovní kanceláře, oni jí vybalí a cesta může začít. U každé pamětihodnosti se skupinka nebo jednotlivci vyfotí, na památku, a po absolvování cesty je zase cestovní kancelář odešle v krabici i s fotografiemi zpět domů. Je možné připlatit hračce bungee jumping, paragliding nebo třeba zahrání si golfu, to podle aktuální nabídky. No co říkáte, nedopřáli byste svému talismanu taky něco podobného?

Na závěr dodávám, nezbláznila jsem se, jen někdy si jednoduše říkám, že život je příliš krátký na to, aby se vždy a za všech okolností bral příliš vážně.

Realizace: www.toyvoyagers.com 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Klára Bártová | pátek 28.11.2008 13:34 | karma článku: 16,05 | přečteno: 4196x
  • Další články autora

Klára Bártová

Z deníku šestatřicítky

5.6.2017 v 16:38 | Karma: 15,85

Klára Bártová

Z deníku šestatřicítky

2.6.2017 v 15:01 | Karma: 15,41

Klára Bártová

Z deníku šestatřicítky

30.5.2017 v 18:33 | Karma: 16,04