Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J83a40n 34B44l39a48ž70e67k

31. 1. 2018 16:16

Hezký článek. Přesný popis, na dnešní poměry odvážné formulace. Pravda bolí, ale zůstává pravdou.

1 0
možnosti
MJ

Autorovi karma. A co se týká samotného Zemana, ten se časem dostane do takové izolační polohy, že si na něj nevzpomene ani ten pasáček vepřů z dolní horní.

2 0
možnosti
Foto

L79e41o52n 39T95o37m58e19v

31. 1. 2018 14:28

Výlevy zklamaného voliče...

1 0
možnosti

zakažte každému volit pokud nebude volit dle instrukcí které jim dáte;-O chlapečku a co ti říká slovo DEMOKRACIE?Já uznávám tvůj názor tak mi nepodsouvej svůj!! Taky mám školy a dostatek zkušeností;-€ a takový co nám říkali jak máme volit ti už tu byli za socíků;-D

2 0
možnosti
Foto

A není blog či komentář už ze své podstaty výhradně o předkládání vlastního vhledu a vlastních názoru? ;-)

0 0
možnosti
JK

Klasické floskule, které nás provázely celou volbu prezidenta. Tam, kde Zemanovci strašili imigranty, Drahošovci strašili Putinem. Tam, kde Zemanovci uráželi oponenty, Drahošovci také uráželi oponenty. K tomu klasická výtka, že Zeman řekl tři sprostá slova, a proto tam potřebujeme slušného prezidenta. A mimo jiné zmínka o rozdělené společnosti, kterou je třeba spojovat, spojená z dost nechutnými urážkami názorových oponentů.

To jste nemusel psát, tyhle floskule jsem v posledních týdnech slýchal pravidelně. Podle mě se lidé jako vy od voličů Zemana nikterak neliší.

9 1
možnosti

v jednom ano, volici Zemana ze sebe nedelaji tu slusnejsi elitu

3 0
možnosti
PH

Nemůžu s Vámi souhlasit s větou " Stejně tak v mnohých přetrvává ten čtyřicet let hlásaný strach ze Západu.

Zdroj: https://klabal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646830

"

Západ už dávno není tím, čím býval. Ovládají ho socialističtí pitomci, kteří se příliš neliší od těch, co tu byli za komunistů. Kádrování, nálepkování, vynucování vlastních pravd.

Na druhou stranu o východu (Rusko, Čína) bychom si také neměli dělat žádné iluze. I proto mi u Zemana vadí, že nás až příliš tlačí tímto směrem.

Řešení? Izolace nepřipadá v úvahu. Ale mohli bychom se snažit lidem na západě ukázat, že to, co se u nich teď děje, je komunismus v bledě modrém a že my to po těch 40 letech dokážeme poznat.

Také bychom se měli postavit přílišné humánnosti a newspeaku v podobě politické korektnosti (minimálně kvůli druhému lidé natruc volili Trumpa i Zemana). Pomáhat druhým je jedna věc, ale starat se o ty, co sami pomoc nepotřebují? A nechat je diktovat si jejich pravidla u nás doma? Pokud s tímhle přístupem Evropa bude pokračovat, tak na to brzy dojede.

5 0
možnosti
PH

Já si říkal, kdo zase vytáhne 40 let komunismu. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že je to až takhle jednoduché.

Asi i taky takto:

https://krehotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=641928

0 0
možnosti
JS

Žádám všechny adminy ve službě aby si vzali alespoň týden dovolenou abych stihl napsat všem co pořád prudí a rozpitvávají volby to co si o nich myslím teda použil bych svůj 1. nadávací soubor. Sdělte mi prosím tento termín.

1 0
možnosti
PD

Já bych řekl, že voliči Zemana mají selektivní vnímání reality. Co se jim nehodí, to popřou, neřeší. Pro mě je naprosto nepochopitelné, že si zvolí za prezidenta člověka, který odpovědný za pokračování rozkrádání. Zeman mi přijde stejný žvanil jako Klaus. Jak ho bude opouštět kondice, tak ho jen někam dovezou, on něco pronese, a pak se vrátí odpočívat na Hrad.

5 3
možnosti

vidite a oni ho treba zvoli, protoze vidi neco, co vam unika, anebo co povazuji za dulezite natolik, aby to prevazilo zjevne chyby

4 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 12,07
  • Průměrná čtenost 966x
"Píšu, co si myslím, a myslím si, co chcu..."

                     jiriklabal@seznam.cz