Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Vědci z Univerzity v Edinburghu nyní naštěstí přinesli velmi pozitivní zprávy.

Provedli rozsáhlý výzkum roušek, který potvrdil jejich značnou efektivitu. Experti došli ke zjištění, že roušky jsou při správném zacházení mnohem účinnější než dodržování sociálního odstupu. Jejich efektivita dosahuje při správném použití 99,9 % a představuje tak téměř dokonalou ochranu.

Takže ta 100 letá praxe našich lékařů v ochraně dýchacích cest má svoje opodstatnění.

:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Byly úplně zbytečně doma. Z uniklých dat ÚZIS, vyplývá, že ve školách se nakazilo jen minimálně dětí, asi kolem tří procent, takže nebyl reálný důvod k jejich zavření. Namísto toho přes třicet procent nakažených je v prostředí open space a na úřadech.

0 0
možnosti
ZZ

Ano - děti byly jenom přenašeči.

:-):-):-)

0 0
možnosti
MK

Děti, které po celou dobu berou online výuku vážně, poctivě se připravují, spolupracují, známky dostanou výborné, a ty děti, které nespolupracují vůbec, ty je dostanou taky. Ne třeba výborné, ale dobré. A nemusejí splnit ani jeden úkol;-)

1 1
možnosti
Foto

Jak mohou děti, se mohly poctivě připravovat doma, když někteří mají rodiče, kteří jsou rádi, že ukončili devátou třídu, jak se mohou poctivě připravovat tam, kde mají tři děti a každé v jiné třídě, anebo nemají doma počítač, anebo mají jeden ke dvěma až třem dětem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 12,07
  • Průměrná čtenost 972x
"Píšu, co si myslím, a myslím si, co chcu..."

                     jiriklabal@seznam.cz