Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi přesně shrnuto. Díky. Možná bych dodal že ten rasismus přiživuje nedostatek sebevědomí černochů (pardon Černochů)... On je to až komplex méněcennosti... Prostě se vtipům na sebe nedokáží zasmát a přes možné narážky nebo snad i urážky se nedokáží přenést a všechny kolem nutí aby je brali smrtelně vážně. Jenže účinek je jako obvykle opačný a takovéto typy bez ohledu na barvu pleti nikdo nemá rád a žádný respekt si tím nezískají... Navíc vám garantuji, že po Česku už v touto dobou o Kamarovi kolují desítky vtipů. Máme v tom letitou praxi. A určitě budou politicky nekorektní...A kde je pak ten respekt který si Kamar tak křečovitě a hlasitě snažil vybojovat...?

0 0
možnosti

Maradona to hodil na Boží ruku a tady by se to mohlo po letech zapírání hodit na Slovo Boží.

0 0
možnosti

Chtěl bych ještě na dané téma poznamenat něco nevyřčeného: Tak za prvé si myslím, že Kamara (nebo jak se ten pán jmenuje), nemá smysl pro humor - Kdyby měl, řekl by Kúdelovi něco jako: You white F* a*, we have the same DNA, m*f* from East. (Nebo tak nějak...) Oba by se zasmáli a šli do sprch, kluci ttobalističtí s ročními platy, který já jsem nevydělal za celý život, chudinky ukřivděný....- Pak je zajímavé sledovat, jak se h* , do nějž někdo šlápne, šíří dnes až virtuální globální rychlostí. Kúdela myslím už je slavný i u domorodců na Novém Zélandu! ...Koneckonců, Skotové, Wild North, by neměli zobecňovat - třeba u nás v rodině: jeden skoro vyženěný poloviční Súdánec, manželka synovce Vietnamka, a já se taky kamarádil s Romem, čili Cikánem, Mirgou...než na mě zapomněl, protože objevil dívky. A k těm nadávkám od Romů - malé Romčata, asi ve věku 3 let, mi řekly - byly to dívenky něžné, roztomilé: Pi*, když jsem na ně laskavě promluvil... Myslím, že nebyly štonc pochopit, co říkám, ale jak SNAD? některým z nich evoluční strategie přežití velí: Nejlepší obrana je útok. PS: (To jsem zvědav, zda to zase zcenzurují, když tu není sprostý slovo.).

1 0
možnosti

J86a55n 35J46a29n45u50š92k96a

23. 3. 2021 22:18

pokud by meli vsichni lidi stejnou DNA, tak by jsme vsichni vypadali jako jednovajecna dvojcata.

0 0
možnosti

Ja to Skotum jako narodu nevicitam, ze jim dela ostudu Anglican s posahanou taktikou a Fin, co ho asi moc fairplay nepobral. Jen mam pocit, ze nas stejne porad berou za tvorecky, co vcera slezli ze stromu, holt "vychodni Evropa" (tedy zemepisne je Finsko daleko vic na vychod nez Cesko, ale to s tim asi nesouvisi)

0 0
možnosti

Na soccer jsem rezignoval před řadou let po skandálech doma i ve světě, přestal jsem věřit na čistotu hry....

Pak jsem objevil americký fotbal (probůh nikomu ho nevnucuji, pro mnohé nuda atd) a byl a je to můj zamilovaný sport.

Ve státech jsem byl fanda Eagles a mnohokrát jsem seděl vedle nejnenáviděnějšího rivala z Dallasu, tedy jeho fanoušků, ať bílé resp. černé. Nikdy nebyl konflikt, i když emoce zuřily, tam si každý fanda dává pozor, velký pozor.

Ještě dlouho před kauzou pana Floyda jsem tam zažil start pokleků černých hráčů při amihymně. Spustil to Collin Koapernick, zadák San Franciska 49 a rozjíždělo se to festovně, bo hráčů tmavé pletí je většina a jsou to skutečné špičky. Pak to ustálo a ten kdo to celý rozjel přišel o práci a až do dnešního dne o něj žádný tým z NFL neměl zájem, proč asi?

Teď už jen monitoruji situaci ve státech přes tisk a leccos se tam změnilo k horšímu, ale amifotbal stále odolává rasismu (i když vyjímky se vždy najdou) a je to dobře

Moc pěkně napsaný blok a superkarmaR^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Nikdo nevidí do hlavy hráči Kúdelovi, ale s největší pravděpodobností, jak jste sám napsal, jen sáhl po slovech, o kterých věděl, že dotyčného vytočí do nejvyšších otáček. Člověk chápe tu napjatou situaci, ale jinak se tomu říká podpásovka. Je to stejné, jako kdyby vám něco provedl soused gay a vy mu nadal do tupých buze.antů. Přitom s podobným v práci vycházíte zcela bez problémů.

2 0
možnosti

.... R^R^ - a jasná karma!

4 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 12,07
  • Průměrná čtenost 972x
"Píšu, co si myslím, a myslím si, co chcu..."

                     jiriklabal@seznam.cz