Nacisté jsou psychicky nemocní

Možná takto by vypadal projev nejmenované německé političky, kdyby byla političkou na začátku 30. let v Německu: (Nejde tu o srovnávání islámu s nacismem! Jen o představu, jak by asi tak vypadal její projev)

     „Nehledejme za vražděním některých nacistů nic většího. Musí být přeci každému jasné, že normální člověk by nezabil. Někteří nacisté jsou psychicky nemocní a takto na to musíme hledět. Nesmíme podléhat módním xenofobním výkřikům a živit tak nenávist. Buďme silní, to zvládneme! Je to naše velká historická zkouška!

     Nacismus je mírumilovná ideologie, která ačkoliv hlásá určitou výjimečnost jednoho národa, nemá v úmyslu jiné národy zničit. Bez práce a pomoci ostatních národů by 3. říše nemohla realizovat své velkolepé a bohulibé plány na budování lepšího světa a permanentního míru! Těmto národům je naopak nabídnuta pomoc správného vedení pod nadvládou Německa vstříc světlým zítřkům.

     Ti, kteří vraždí na ulici, jsou jen psychicky choří jedinci. Na to si budeme muset zvyknout, neboť by bylo velice jednoduché odsoudit všechny nacisty jen kvůli pár skupinkám nemocných. Vždyť nacisté jsou jinak normální lidé jako my. Žijí v rodinách a mají malé nevinné děti a milující ženy.

     Náš národ nesmí udělat další chybu! Musíme být silní! To zvládneme!“

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Kimák | pondělí 8.8.2016 14:25 | karma článku: 35,92 | přečteno: 1485x
  • Další články autora

Michal Kimák

Brexit nebude

22.6.2016 v 19:10 | Karma: 35,15