Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Chci pořádnej zadek - velkej, kulatej, krásnej

Je mi jasné, že opět budu šokovat a že si zase užiju spoustu zábavy nad komentáři, ale kašlu na to. Já prostě chci větší zadek - krásnej, kulatej, velkej. A po shlédnutí fotek Carol Vorderman v těsných šatech od Viktorie Beckham, to myslím naprosto vážně! Jo, chci pořádný pozadí!

Carol Vorderman v šatech Victorie Beckham Přiznám se, že nejsem moc spokojená se svým pozadím. Konkrétně s tvarem a velikostí. Toužím po "modelu" a la Nigella Lawson (ta kuchařka, co si v televizi olizuje prsty) a Jennifer Lopez. Když vidím své brazilské kamarádky, závidím jim. Takové krásné zadečky! Ach jo. Jenže co s tím? Ten můj je od přírody plochý a vůči horní polovině těla i malý (stejně jako boky úzké). Sice mohu nosit bokové džíny velikosti 40/42, jenže ... Prostě chci pořádný zadek, výstavní model. Tuhle jsem toto téma nahodila doma a sklidila jsem nadšený souhlas - jo, zlato, to by bylo super! Během kontroly u výživového poradce jsem se s tím svěřila fyzioterapeutce v naději, že mi pomůže a poradí. A dozvěděla jsem se, že to bude problém. Nejsem totiž stavěná na postavu a la přesýpací hodiny. No jo, jsem typ jablíčko a proto se musím kontrolovat, aby mi pas nepřerostl přes boky. Na nich totiž hubnu skvěle, momentálně už na nich ani není moc co hubnout. Aby postava působila maximálně souměrně, což po pravdě nyní moc není, čeká mě pořádná práce. V posilovně. Což mi potvrdil i můj trenér. Zpevnit pořádně záda - "holka, ty nemáš záda tlustý, podkožního tuku na nich fakt nemáš nadbytek, jen potřebuješ nabrat svaly." "Coooo? Další svaly? To je dost špatný fór! Už takhle jich mám dost." "To sice ano, ale potřebuješ jich víc v určitých partiích." A to jsem si myslela, že zhubnout tuk stačí. Jenže při tak razantním úbytku váhy potřebuje tělo prostě víc, mnohem víc. Kalhoty velikosti 54 jsem vyměnila za 42/44, strečové džíny dokonce č. 40, ale hořejšek tak drobný rozhodně není. OK, takže zpevnit pořádně záda a vypracovat velký zádový sval. Ale co to má společného s pozadím?! Jde totiž o rovnováhu. "Musíš se zaměřit na horní polovinu těla - záda, ruce a břicho. Kašli na nohy, ty máš dobrý, ukázkový svaly, boky ještě lepší, dobrý bicepsy, břišní svaly nejsou vůbec špatný, ale ..." "Jo, jo, já vím, to moje břicho, výstavní fakt nikdy nebude." "Neříkej mi, že to chceš vzdát?! To ani v legraci." Ne, vzdávat nic nehodlám, to opravdu není můj styl. Já jsem buldok, zakousnu se a nepovolím. Jak vypadá můj nový cvičební program? Žádný běžící pás ani eliptical. Začátek jako vždy tanec, skvělá aerobní aktivita a navíc já tanec prostě miluju. Následuje mučení s činkama - speciální cviky na zpevnění paží (konečně začínám cítit a vidět triceps), posílení zad (au, au, au, jsou fakt slabá), oblíbená sekce pilates pro břicho a zadeček (pilates mám fakt ráda, náročné, leč účinné) a pak jóga pro maximální flexibilitu a taky, aby si nožky pořádně užily. Takový Pozdrav Měsíci je krásně protáhne a posílí, aniž by dále rostly svaly. Teď jen pořádně makat a sledovat výsledky. Těším se na jaro, až se vystavím na pláži. Juchuuuuuuuuuuu

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Cindy Kerberová | pátek 12.11.2010 16:35 | karma článku: 18,19 | přečteno: 4197x
  • Další články autora

Cindy Kerberová

Jaká byla první módní noc v Česku? Hvězdná, luxusní a krátká

Historické centrum Prahy žilo ve čtvrtek v noci módou, aktuálními i budoucími trendy. Konala se první velká módní noc, která i přes nepřízeň počasí nalákala stovky návštěvníků do obchodů. Ty mimořádně nechaly otevřeno až do nočních hodin a nabídly skutečné lahůdky. K vidění byl i kousek zlaté éry Hollywoodu.

1.6.2013 v 12:10 | Karma: 9,32 | Přečteno: 896x | Společnost

Cindy Kerberová

Blešák, bazar, sekáč, jarmark. Místa, kde najdete skutečné poklady

Ve světě módy včetně té nejvyšší, kde ženy platí statisíce za jedinou sukni, se pohybuji osmnáct let. Chození na přehlídky a do obchodů se stalo mou každodenní rutinou, která sem tam překvapí, občas přinese pocit vzrušení, ale spíš nudí. Až na místa označená jako bazar, blešák, jarmark, sekáč - prostě hrabárna, kde za pár peněz objevíte kousky nadčasové, časem prověřenou kvalitu a styl i totální ujetiny. Tato místa, zvláště je-li můj nájezd úspěšný, prostě miluju a nepřestávám zbožňovat.

26.11.2012 v 17:50 | Karma: 9,54 | Přečteno: 1672x | Diskuse| Ona

Cindy Kerberová

Prsa výstavní a žádný kruhy pod očima

Je to pár dnů, co jsem měla si zašla na vernisáž fotografické výstavy oslavující krásu ženského těla tak, jak jen pánbůh stvořil. Charismatická zpěvačka Renata Drössler se na prahu padesátky svlékla před fotoaparátem známé české fotografky Lenky Hatašové. Výsledek? Intenzivní, očarující, inspirující.

3.11.2012 v 21:25 | Karma: 20,26 | Přečteno: 3666x | Diskuse| Ona

Cindy Kerberová

Doktor Živago po italsku. Zimní kolekce Salvatore Ferragamo v Praze

Slavní italská módní značka, proslavená především dokonale padnoucími botami, v úterý večer představila v pražské pobočce kolekci podzim - zima 2012/2013. Salvatore Ferragamo se pro tuto sezonu nechává unést do Ruska počátkem 20. století a vypráví po svém slavný příběh doktora Živago. Návrhář Massimiliano Giornetti si pro letošní zimu připravil skutečnou lahůdku v podobně velmi zdobné, výrazné a přitom delikátně elegantní a především velmi nositelné dámské kolekce pro italskou značku Salvatore Ferragamo.

17.10.2012 v 8:30 | Karma: 5,87 | Přečteno: 293x | Diskuse| Ona

Cindy Kerberová

Pětka v podání prvního muže. Chanel sází na Brada Pitta

Co se týče světa módy, zdá se, že tu vše již bylo, nic nového se vymyslet nedá a lidi jen tak něco nezaujme. A přece se sem tam objeví nové jméno či projekt, který probudí tento mikrosvět ze ospalosti mezi sezonami. Jedním z takových počinů je bezesporu nová kampaň na starý parfém. Ikonickou dámskou vůni Chanel No. 5 totiž propaguje muž - Brad Pitt.

15.10.2012 v 22:58 | Karma: 5,84 | Přečteno: 290x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Přežil jsem rakovinu, jsem spokojený, říká Kajínek. A trvá na obnově procesu

23. května 2024

Premium Nejznámějšímu českému vězni Jiřímu Kajínkovi dnes vyprší sedmiletá podmínka, kterou dostal spolu s...

Blackface! Ne, jen mast na uhry. Škola v Kalifornii vyhodila žáky, teď jim zaplatí

23. května 2024

Premium Mlýn války proti „systémovému rasismu“ a cynismus školy semlel i studenty, kteří se v roce 2014...

Překvapivé oznámení. Volby budou už 4. července, oznámil britský premiér

22. května 2024  19:05,  aktualizováno  20:58

Britský premiér Rishi Sunak oznámil, že parlamentní volby v ostrovní zemi se uskuteční už 4....

Loď při smrtelné srážce na Dunaji řídil Čech. Soud mu zakázal opustit bydliště

22. května 2024  20:13,  aktualizováno  20:32

Kapitán výletní lodi, která v sobotu na Dunaji narazila do motorového člunu, je podle MTI Čech...

  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4313x
Nerozená optimistka s kladným pohledem na život s enormním zájmem o módu a všechno, co se týká této pro mnohé dost povrchní oblasti.

Seznam rubrik