Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jenže kolik je skutečně ona a kolik je Photoshop? V dnešní době je dosti těžké posuzovat fotografie, když se vše mocně upravuje. Ta paní rozhodně není žádná Dietriech, jak ji zase někdo popisoval, většina lidí o ní nikdy neslyšela a že by Hatašová neužila ani jeden efekt z Photoshopu?  Photoshop dokáže hodně, ostatně o tom asi něco autorka ví. Osobně nemůžu říct, že se mi ty fotky líbí, protože se mi nelíbí focený objekt. Ale to je věc vkusu.

6 3
možnosti

to je radost.kdyby mi taková postála,to by byly obrázky.:-)R^

2 1
možnosti
Foto

Honzo Šestáku, ty kujone, kdybys měl TOHLE doma, tak tady na blogu nestrašíš s takovými kritickými názory, ale obdělával bys pole své.  A dobře bys dělal...;-D

2 10
možnosti

Vláďo zdravím tě, jinak jsem ovšem vůbec nekritizoval půvaby dámy ale pouze to, že jako zralá žena tady neměla být prezentována jako pouhej model, v tomto směru mladým holkám fakt konkurovat nemůže. Nejenom ty by zase zcela jistě ale paní Renatě nemohly konkurovat. kdyby uskutečnila spojení svých aktů se svou hudbou, jak jsem už poznamenal níž.

1 8
možnosti

P94e70t59r 24J79a71n93s20k40y

4. 11. 2012 23:11

jo zboznuju ty fotky co se clovek muze kouknout a nic nevidi..

3 2
možnosti
Foto

Krásné :-) Moc se mi fotografie i modelka líbí R^

3 3
možnosti
Foto

A co kdybyste se nám nafotil Vy pane Šesták. Určitě cvičíte a postavu máte minimálně jako Roman Šebrle. Pánské akty bych uvítala.:-)

7 1
možnosti
Foto

za mě.....pěkná micka.;-)

2 2
možnosti
Foto

jo a autorka vcelku taky;-D;-)

3 1
možnosti

Nic ve zlým, ale byť na těch 50 jistě nevypadá špatně, tu jiskru která k fotu aktů patří to prostě mít nemůže. Už bych tady raději zůstal jen u toho zpívání:-)

7 12
možnosti

Ale jděte, kdyby autorka nevyzvonila věk, nikdo z nás by ho neuhodl - sama bych si takové fotky přála ;-)

8 3
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4307x
Nerozená optimistka s kladným pohledem na život s enormním zájmem o módu a všechno, co se týká této pro mnohé dost povrchní oblasti.

Seznam rubrik