Na Zemi se blíží kometa a chystá se ji zničit

Na Zemi se blíží kometa a pokud na ni dopadne je jistota, že život tak jak ho známe nebude dále existovat. Svět se připravuje na novou éru ne nepodobnou hře DOOM. USA na které jsou v podobné situaci díky množství filmů lidé spoléhat nedokáží zareagovat.

Čína se zavázala vytvořit ve spolupráci s Ruskem bezpilotní letoun, který dokáže zneškodnit tuto kometu. Avšak při startu se těsně před hranicí kosmu letoun rozpadl na malé kousky, čímž byla potvrzena pověstná kvalita čínských výrobků.

Celý svět již propadal beznaději, když se ozvala zpráva, kterou nikdo nečekal. Visegrádská čtyřka má řešení. V tajnosti podceňované země jako Česko, Slovensko, Polsko nebo Maďarsko v tajnosti sestavovali již několik desítek let vlastní vesmírnou loď, jejíž funkčnost má být tímto ověřena.

Od revoluce tyto země budovaly svou vesmírnou loď v tajném podzemním vesmírném středisku v Brdech, které jsou známe snahou o zamaskování tohoto střediska jakýmsi americkým radarem, který však měl odvést pozornost od toho, co se děje pod povrchem.

Po odhalení projektu se lidé začali ptát, kde na to tyto víceméně středně velké státy vzaly...Odpovědí bylo objasnění mnoha korupčních kauz. Všechny totiž byly naprosto čisté, ale peníze, které byly navíc oproti normálním zakázkám byly převedeny do tohoto projektu. Tedy všechny CASA, Gripeny, privatizace, Pandury, Krejčířové apod. na které celý národ spílal, dotovaly tento program. Všechny politické konflikty byly pouze zástěrkou. Posádku tvoří nejlepší visegrádstí úplatkáři, jako např. Radovan Krejčíř, kteří jsou již několik let v Brdech a pilně trénují. Samozřejmě jako simulátor chování v uzavřené místnosti byly použity reality show Vyvolení a Big Brother.Psychický trénik zajišťoval i Miloš Zeman, který je znám svým uměním becherovskové meditace. Jako palivo byla vyvinuta speciální směs, která vznikne spojením speciálně upravéné Moravské slivovice, Maďarského guláše, Slovenské parenice a Polkých zemáků.

Náš raketoplán, jehož palivo bylo testováno v "jaderné" elektráně v Temelíně, která byla postavena pouze za tímto účelem, což vysvětluje růst cen elektřiny i přes existenci druhé jaderné elektrárny.

Jako munice na sestřelení komety, které bude provedeno z bezpečné vzdálenosti byla vyšlechtěna speciální odrůda olomouckých syrečků s vůní, která má ještě rok po odpálení komety pokrývat celou Zemi.Celá loď však nebude na jedno použití a může být použita k osídlení dalších planet.

Věříme, že se naším hrdinných Slovanonautům podaří zachránit naši Zemi.

Autor: Jiří Kelnar | neděle 13.2.2011 22:25 | karma článku: 10,17 | přečteno: 1285x