Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sex jako mužská zbraň

Ženy odpradávna využívají svoji sexualitu k ovládnutí muže, kterého si vyberou, aby odvrátily hrozbu, že se muž začne poohlížet po jiných. Jak to mají někteří muži? Čtěte dál...

Šušká se, že přes sex se získávají nejlepší koryta (rozuměj pracovní místa), nejlepší zakázky, řemeslníci, nejrůznější povolení, vysokoškolské tituly, lékařská potvrzení i prachobyčejní stoupenci, kteří by za vás ruku do ohně vložili. Mluvit o tom však v době morální přetvářky a narůstajícího alibismu nikdo nebude.

Někdo možná mávne rukou: To bylo, je a bude… Kdo jsou ovšem lidé, kteří sex využívají jako kalkul? Proč se tolik lidí nechá zmanipulovat přes sex?

Je to jednoduché. Stačí to jen pochopit a už nikdy se nestanete obětí sexuálního manipulátora. Sexuální sblížení dvou lidí je odjakživa vnímáno jako něco velmi intimního, jako bychom sexuálním aktem vstupovali za práh toho druhého, do jeho největšího soukromí. Navíc většina lidí je nastavena od přírody tak, že propojení dvou těl je pro ně vyjádřením nejvyššího citu, který mohou prožívat. Tím citem je tolik zprofanovaná láska. Toto je správné vnímání sexuálního aktu. Existuje ovšem i druhá skupina lidí. Ti si uvědomili, že přes sex mohou jedince schopné citu snadno manipulovat. Čtenář mých článků asi už tuší koho mám na mysli: řasnatce – jedince s psychopatickým charakterem, neschopné vnímat jakékoliv city, kromě nenávisti. Manipulace přes sex je jejich oblíbenou taktikou. Z tohoto důvodu jsou řasnatci extrémně promiskuitní. Sex je pro ně způsob získání moci nad druhým člověkem. Čím větší množství žen a mužů projde jejich postelí, tím získají více sebevědomí a možností pro život.  Jejich oběť se vůči nim zaváže citově, aniž by si to uvědomovala, protože pro normální lidi je přirozené pomáhat člověku, ke kterému něco cítí. Oběť je pak schopná pro manipulátora udělat prakticky cokoliv.

Mezi nejčastější oběti patří ženy, o nichž je známo, že k sexuálnímu sblížení potřebují cítit k dotyčnému lásku. Po takovém manipulativním sexu je žena ochotná psychopatickému řasnatci uvěřit téměř cokoli a bude jej bezmezně obhajovat před těmi, kteří ho již prokoukli. Ženy postižené citovou vazbou nejsou schopny logického uvažování a často trvá celé roky, než si svoji hloupost uvědomí. Ať už hrají jakoukoliv roli v plánu řasnatce, je jasné, že jsou pro něj jen jednou z mnoha dalších v nekonečné řadě, které řasnatec využívá jako svůj hadr na boty.

Trošku odlišný způsob tohoto manipulativního sexuálního chování je také dobře patrný u gay komunity, kde je promiskuita velmi častá. Je známo, že tato skupina lidí drží při sobě a navzájem si pomáhá v nejrůznějších životních situacích. Ovšem výměnou za sex. Však všichni si pamatujeme aféru kolem Českých drah a konstatování pana Duška, že se v prostorách vedení ČD bojí ohnout pro tužku nebo homosexuální eskorty na Pražský hrad. Pravda o vzájemné podpoře homosexuálů přes sex je víc než patrná. (Neznamená to však, že by neexistovali homosexuálové, kteří jsou monogamní a tyto taktiky nepraktikují. Výše uvedené chování je vlastní pouze homosexuálům s psychopatickou osobností.)

Otázkou zůstává, proč tyto kauzy homosexuální menšiny jsou tzv. zameteny pod stůl. Odpověď je nasnadě: Bojíme se, abychom nebyli nařčeni z diskriminace či homofobie! Přitom kauzy heterosexuálního charakteru umí zkomplikovat celou politickou situaci. Např. Pád Nečasovy vlády, kde jednou z příčin byla jeho milenka nebo vzpomeňme na Clintona a jeho oblíbenou stážistku, která pobouřila celý svět. Na druhou stranu před utajovanou, ale pro většinu lidí zcela jasnou homosexualitou francouzského prezidenta Macrona se zavírají oči. (Nejde o to, že pan Macron je homosexuál, jde o to, že se snaží z lidí dělat blbce. Takový člověk, alespoň u mě, nemůže u mít žádnou důvěru).

Fandím všem homosexuálům, kteří svoji orientaci přiznají před společností. Např. irský premiér Varadkar nebo dnes již bývalý předseda strany Zelených Stropnický. Takto jasně sdělená pravda zabrání spoustě žen, jejichž výběr partnerů je (třeba nevědomě) orientovaný na řasy, aby se takového muže pokoušely dostat.   

Autor: Dana Kellnerová | pondělí 23.10.2017 7:00 | karma článku: 21,12 | přečteno: 2182x
  • Další články autora

Dana Kellnerová

Asexuální muži neexistují

Jsou různé důvody, proč partnerský vztah mezi mužem a ženou nefunguje. Když jsou příčiny nefunkčního vztahu na první pohled jasné, například prozrazená partnerova nevěra nebo jeho alkoholizmus, pak logicky stojíme před dilematem,

22.3.2018 v 8:54 | Karma: 17,02 | Přečteno: 1454x | Společnost

Dana Kellnerová

Je posuzování podle obličeje tabu?

Jedním z tabuizovaných témat dnešní společnosti je fyziognomie obličeje. Na kvalitu partnerských vztahů má však tato metoda velmi pozitivní vliv, ať se tomu přesvědčení některých lidí brání sebevíc.

12.2.2018 v 9:37 | Karma: 18,51 | Přečteno: 1126x | Diskuse| Společnost

Dana Kellnerová

Znáte psychopatický slovník?

Jakmile jednou odhalíte, že ve své blízkosti si přiživujete parazitického psychopata, je potřeba začít používat psychopatický slovník a logické uvažování. Jinak nemáte šanci ve spirále lží a manipulací spatřit pravdu.

11.12.2017 v 9:54 | Karma: 23,48 | Přečteno: 2329x | Společnost

Dana Kellnerová

Kdo jsou muži, kteří obtěžují ženy?

Dnešní společnost si zakládá na humanitě. Všichni jsme si rovní. Zločinci, úchylové, přenašeči pohlavních chorob, obtěžovatelé žen. Kryjeme parazity, kteří dobroty společnosti využívají. Správné to není. Trpí tím slušný člověk.

20.11.2017 v 15:01 | Karma: 38,25 | Přečteno: 7925x | Společnost

Dana Kellnerová

Nemáte doma psychopatku?

Téměř se o nich nemluví, nejsou vidět, přesto hodně mužů ve vztahu s nimi zažívá psychický teror a někdy dokonce i fyzické násilí. Přečtěte si, jestli nemáte doma místo láskyplného tvora podobnou bezcitnou a chamtivou potvoru.

2.11.2017 v 7:04 | Karma: 28,65 | Přečteno: 3972x | Společnost
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Muž přišel kvůli polibku skoro o nos. Útočník ho sekl samurajským mečem

26. června 2024  20:14

Americká policie zadržela jednoho muže kvůli neobvyklému útoku. Šestatřicetiletý Peter Michael...

Vláda navrhuje zvýšení měsíčního poplatku České televizi na 150 korun

26. června 2024  5:53,  aktualizováno  20:05

Vláda schválila návrh na zvýšení měsíčních poplatků veřejnoprávním médiím. Zatímco u České televize...

GLOSA: Tektonické desky politiky v pohybu. Ale kdo riskne koalice stran?

26. června 2024

Premium Co je moc, to je moc, celá koza v polívce, to je o nemoc. To říkávaly naše babičky, když něco fakt...

V kolumbijském Medellínu spadla kabina lanovky. Jeden člověk zemřel

26. června 2024  19:42

Při pádu lanovky ve druhém největším kolumbijském městě Medellín zemřel ve středu nejméně jeden...

Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA
Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA

Hledáte pro svá miminka spolehlivou ochranu a chcete, aby se cítila jako v bavlnce? Nyní máte jedinečnou příležitost zapojit se do testování nových...

  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2487x
Spisovatelka, poradkyně v oblasti partnerských vztahů.

V roce 2016 vydala vztahový román Řasnatci, který se stal "biblí" týraných žen.