Nemáte doma psychopatku?

Téměř se o nich nemluví, nejsou vidět, přesto hodně mužů ve vztahu s nimi zažívá psychický teror a někdy dokonce i fyzické násilí. Přečtěte si, jestli nemáte doma místo láskyplného tvora podobnou bezcitnou a chamtivou potvoru.

Ve svých článcích se zabývám především muži s psychopatickými vlastnostmi a jejich charakteristickým vzhledem a chováním, abych pomohla ženám takové nebezpečné partnery za včas identifikovat. Neznamená to však, že by muži při hledání vhodné partnerky neměli podobný problém. Psychopatky jsou sice v ženské populaci zastoupeny o něco méně než psychopati u mužů, avšak jejich vztahový teror je naprosto srovnatelný. Pokud muž vklouzne do vztahu s takto postiženou ženou, může se „těšit“ na plíživé manipulace, náhlé emoční zvraty či tvrdé podmínky pro vztah, dokud psychopatka nedosáhne svého záměru, tj. jakéhokoliv prospěchu pro sebe.

Bohužel ženu s psychopatickým charakterem nelze jednoznačně určit podle vzhledu, jak je tomu u mužů. U žen to dokáže jen zkušený terapeut. Lze je však rozpoznat podle typického chování, které se na neštětí projeví až po dlouhodobějším vztahu, až má žena muže tzv. jistého, něčím k sobě připoutaného. Nejčastějším takovým poutačem je dítě. Žena se náhle mění v běsnící fúrii, která muže neustále peskuje, věčně je s něčím nespokojená, má nepřiměřené požadavky materiální a finanční, místo aby emočně prožívala naplnění ženství, vznik kompletní rodiny, která je pro normální ženy smyslem života.

Je třeba si znovu připomenout, že psychopatické ženy nemají stejně jako muži psychopati vyvinutý mozek v oblasti citů, tudíž nedokáží vnímat žádné emoce kromě nenávisti. Jsou však skvělými herečkami, mistrně umí lhát či emočně manipulovat.

Typickým znakem psychopatky je precizní práce s hlasem. Z milého tónu ho dokáže během vteřiny změnit v drsný, hrubý hlas, tak že se muži naježí kůže. Ano, přesně to je jejím cílem - vzbudit v muži strach a tím ho ovládnout (docílí tak často svého požadavku). K nepříjemnému hlasu obvykle přidá povislé koutky a začne mistrně pracovat s očima, vytvoří červené žilky nebo tzv. zlé oči. To je pradávná taktika zastrašování nepřítele.

Pokud zastrašování nefunguje, neváhá svoji taktiku otočit o sto osmdesát stupňů. Udělá ze sebe největší chudinku, v mžiku vytvoří červené oči a slzy jako hrachy. Na řadu přijdou výčitky na chování muže, manipulace dětí proti muži a podobné psychické nátlaky. Vztah se pro muže stává zoufalstvím a pastí, z níž není vůbec snadné uniknout. Ustupování psychopatce nikam nevede, protože ona bude věčně nespokojená! V ústupcích muže totiž vidí jeho slabinu, na niž může opakovaně útočit. Pokud nedosáhne svého, je schopna partnera zničit i fyzicky. Udělá to buďto v afektu bez strachu (ten psychopati nemají), že půjde do vězení, nebo pomalým psychickým terorem přivodí svému partnerovi infarkt, mrtvici či jinou smrtelnou nemoc spojenou se stresem.

Jediná rada, jak se zbavit psychopatů, ať již mužských nebo ženských, je utíkat z jejich dosahu. Pokud ovšem již máte s psychopatkou nějaké závazky, musíte vůči ní změnit charakter svého chování na psychopatický, aby vaše zbraně byly na stejné úrovni.

Autor: Dana Kellnerová | čtvrtek 2.11.2017 7:04 | karma článku: 28,65 | přečteno: 3971x
  • Další články autora

Dana Kellnerová

Asexuální muži neexistují

22.3.2018 v 8:54 | Karma: 17,02

Dana Kellnerová

Znáte psychopatický slovník?

11.12.2017 v 9:54 | Karma: 23,48

Dana Kellnerová

Sex jako mužská zbraň

23.10.2017 v 7:00 | Karma: 21,12