O psychopatech a lidech

V čem se řasantci liší od běžných lidí po fyzické stránce je asi každému jasné. V čem se však liší po stránce psychické, to už je složitější, takže pojďme si to zkusit trochu upřesnit. 

To, co je patrné na první pohled, je výřečnost a permanentní vtipkování. Také předstírání vysokého sebevědomí nelze přehlédnout. Co už je vidět trochu méně, je naprostá absence svědomí a schopnosti empatie. Řasnatci nejsou schopni milovat nikoho jiného, než sami sebe. Jejich narcistní sebeláska a sobectví jsou nekonečné. Nejvíc nebezpečné na nich ale je, že jsou výborní manipulátoři a dokáží v normálních lidech vzbuzovat špatné svědomí. Za všechno mohou jen lidé okolo řasnatce, ale on sám dělá všechno perfektně. Nikdy nepřizná svoji chybu je opravdu schopen přesvědčit vás, že ta chyba je na vaší straně. Od přírody je jim totiž dáno herecké nadání, takže dokáží předstírat jakékoliv emoce, zvládnou klidně i hluboký smutek doprovázený potoky slz nebo vášnivou zamilovanost, při které se rozplývají do nekonečna. A vzhledem k tomu, že řasnatci jsou velmi často od přírody promiskuitní, dokáží své výřečnosti a herectví využít při navazování sexuálních kontaktů s ženami i s muži. Jejich sexuální orientace je totiž nevyhraněná a obvykle se chovají bisexuálně. Střídání mužů a žen však není pro ně dostatečně uspokojující, proto se často snaží dostat do postele více sexuálních partnerů současně. Troufám si tvrdit, že na swingers párty byste řasnatců našli velmi mnoho. Žádné morální zábrany u řasnatců nehledejte. Aby toho nebylo málo, jsou obvykle líní jako veš a často se nechávají někým živit. A nebo se živí nějakou ilegální činností. Řasnatci za sebou obvykle nikde nezanechávají otisky prstů, protože na co sáhnou, to ukradnou. Pokud náhodou je nějaký řasnatec  zaměstnán, tak je naprosto běžné, že polovinu pracovní docházky promarodí, protože řasnatci jsou mimo jiné také hypochondři a simulanti.  A pořád to není všechno! Nesmíme zapomenout, že řasnatci mají sklony k závislostem: alkoholismus, gamblerství, drogy, cigarety atd. Samozřejmě každý řasnatec nemusí mít všechna tato negativa současně, ale není žádnou vzácností, pokud tomu tak je.

Je velmi důležité si uvědomit, že všechno výše uvedené se řasnatec snaží ze všech sil zamaskovat a pro své okolí být úžasným, citlivým, poctivým, pracovitým, prostě ideálním mužem. Mnohé ženy pak často ani netuší s kým dlouhé roky žijí. Je to dáno naivitou žen, jejich naprosto jiným myšlením a vnímáním světa. To je však téma na jiný článek. Třeba příště.

Autor: Dana Kellnerová | čtvrtek 19.10.2017 7:01 | karma článku: 14,10 | přečteno: 1262x
  • Další články autora

Dana Kellnerová

Asexuální muži neexistují

22.3.2018 v 8:54 | Karma: 17,02

Dana Kellnerová

Znáte psychopatický slovník?

11.12.2017 v 9:54 | Karma: 23,48

Dana Kellnerová

Nemáte doma psychopatku?

2.11.2017 v 7:04 | Karma: 28,65