Manželka na baterky

Manželka na baterky,   ...ano, tak si někdy připadám. Jenže ty baterky jsou věčně vybitý. Občas se dobijou, to pak funguju jako ta správná ženuška, ale po většinu času jsou v režimu off-line.  

Prostě nabíječka těžko dostupná, možná i potřeba dobíjení snížená nebo prostě v Praze moc nefunguje. Jak taková manželka na baterky funguje? Když se jí podaří dobít, je přítulná, milá, komunikativní, příjemná, ochotná, naladěná i na manželské povinnosti. Bohužel ne nutně vše v jednom balíčku, někdy se stane, že se kontakty lehce přeruší a funguje jen jedna z funkcí manželky. Ale pořád lepší, než když je v režimu off-line.

 

Bohužel už má něco v životě najeto, tomu taky odpovídá stav baterek, které se prostě nedají vyměnit, opakované dobíjení už taky moc nefunguje a výdrž baterií je krátká, v závislosti na programech, které jsou zrovna v provozu. Některé programy baterky vybíjejí moc rychle, některé pomaleji. To záleží na počasí, na hormonech, na náladě na, na, na, na..............si domyslete, neboť nás ženy ovlivňuje snad i to, jak soused Karel zrovna voní, jak máme špinavé auto a jestli je manžel doma často hodně nebo často málo. Prostě manželka na baterky nefunguje tak, jak by si asi každý muž přál - dobijeme manželku a ona bude fungovat tak a tak a onak, tak jak by si manžel přál.

 

   Manželka na baterky, jakožto asi každá jiná manželka je dosti nepředvídatelný tvor, těžko dobíjitelný.  Manželka na baterky zkrátka někdy funguje, někdy ne, nelze reklamovat, nelze vrátit a nelze opravit. 

 

 A jak se taková manželka na baterky vypíná? Nejde vypnout, baterky nejdou vyndat a nejde ani restartovat. Restartuje se občas sama - třeba když se zpije do němoty nebo si vybere jiný typ restartu. Manželka na baterky je malý, leč výkonný tvor, něco jako počítač, který je ale nenaprogramovatelný, nejde samovolně vypnout ani zapnout, žije si svým životem a není na ni manuál.

 

  Ehm, taková jsem (asi nejen) já, prostě manželka na baterky. Ale pořád mě má rád :D

Autor: Kateřina Marková | pátek 12.7.2019 19:14 | karma článku: 15,04 | přečteno: 726x