Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

To erotické prádlo musí být červené

Přiletěla jsem konečně do Řecka, těžce jsem chodila po operaci a všechno mě bolelo. Nevadí, moře mě vyléčí, to už jsem věděla, nebyla to moje první operace, bohužel, to nebyla ani poslední. Moje operace zahajovaly letní sezónu

Všichni mě vítali jako královnu, ale královnou byla ve skutečnosti Anna. Celá Velika, místní i nemístní byli z její bezprostřednosti a živočišnosti paf. Dokonce i já.

První večerní porada se odehrávala v jejím stylu, což bylo dost logické. Vlastně jsem ji znala pár hodin, den před jejím odletem, kdy jsme se sešly. Letěla místo mě do Řecka šéfovat. Ve stejný den, jsme zjistily, že máme stejnou krevní skupinu, takže jsme to ještě stačily nahlásit v nemocnici, ale byla to hloupost, vždyť druhý den odlétala. Rozhodla jsem se pro ni hlavně, protože na moji otázku, kde se tak skvěle naučila řecky odpověděla, že v posteli. Zasmála jsem se, byla vtipná a její inteligence byla jasně výrazná. Plácly jsme si a každá letěla tam, kam musela.

„Takže to a ono jsme udělali, zítra jedeme tento výlet, pozítří se jede na Meteory, jeden autobus bude mít na starosti Lucka, druhý Petr, já objedu všechny penzióny a pohovořím s turisty, zjistím, jestli Řekové všechno uklidili atd. atd. A protože je zítra středa, je tu už šéfová, tak si jedu do Larissy koupit erotické prádlo,“ ukončila poradu Anna.

„A jaké?“ ptali se účastníci porady, kde byli i číšníci a kuchařky, kteří už věděli, proč a kvůli komu si jede koupit Anna erotické prádlo.

Kluci se shodli na černém, já jsem chtěla říct bílé, ale jak jsem Annu pozorovala, tak jsem najednou dostala nápad, že by si měla koupit červené. A také navlékací punčochy červené. Prostě všechno, od korzetu po punčochy bude v červeném.

„Hmmm, to je dobrý nápad, v červeném jsem to ještě nedělala,“ pohovořila otevřeně před celým týmem a naše kuchařka se hroutila.

„Jasně, červená bude k tvým blonďatým vlasům úžasná. A doneste každému campari, prostě dejte každému, co chce, trochu to oslavíme,“ otočila jsem se na jednu z našich servírek.

„Jé děkuji, že oslavíte moje erotické prádlo,“ řekla Anna a já jsem se tak rozesmála, že mi skoro praskly všechny stehy.

„Anno, my oslavujeme, že jsem tady, že jsem přiletěla, že žiju, že jo?“ otočila jsem se na svůj tým a všichni souhlasně přikyvovali. Co asi tak mohli dělat?

Zdálo se mi, že mají opravdu radost, že jim Anna dávala dost zabrat svými školeními o sexu a o tom, co prožila.

Druhý den večer jsme se opět sešli v celé parádě, udělala jsem rychlou poradu, abych propustila kuchyňský personál a číšníky. Přijede Anna s tím červeným prádlem. Určitě ho tam rozloží a hodí na stůl. Můj předpoklad byl správný. Anna se vřítila mezi nás a začala otevírat jednotlivé krabičky, ze kterých házela na stůj červený korzet, červenou podprsenku, červená tanga, červené punčocháče, dokonce si koupila červené rukavice.

Zírali jsme na hromadu prádla, ale to jsme nevěděli, je ji budeme do toho všeho muset obléknout. Za hodinu měla rande.  Letěla se osprchovat a my ženy, holky, jsme se přesunuly na recepci, kam jsme ostatním zakázaly vstup. Anna si všechno koupila o dvě čísla menší.

Rvaly jsme jí do korzetu, do punčoch a celé to trvalo fakt dobrou hodinu. To už měl přijet její milenec. Netušila jsem, že je to někdo, kdo s námi pracuje, někdo, kdo byl pro kancelář důležitý. Ostatní to věděli, ale mlčeli. A najednou se tam objevil. Měla jsem ohromnou radost, že mě přišel uvítat. Vzápětí jsem poznala, že jde uvítat červené prádlo.

Nějak jsem tuto situaci nehodnotila a hlavně jsem nic neřešila. K turismu sex a erotika prostě patří. I když toto spojení blonďaté Anny a černovlasého Řeka bylo nebezpečné. Cítila jsem, že z toho bude průšvih, také byl, ale o tom někdy jindy.

Seděly jsme stále v recepci, holky mi vyprávěly, co všechno jim Anna udělala a neudělala, co je naučila, kroutily hlavami a prostě najednou měly pocit, že mi musí dát najevo, jak jsou opravdu rády, že jsem tam já. Cítila jsem se jako vzor ctnosti, fakt je ten, že já jim taková školení zpočátku vůbec nedávala. To všechno přišlo o mnoho let později.

Dlouho jsme si nepovídaly, když běží Anna po schodech dolů omotaná nějakým prostěradlem.

„Holky, chápete to? Chápete to? Hodinu mě oblékáte, já tady utratila skoro celý měsíční plat a on to ze mě serval za tři minuty,“ v ruce držela rozervané punčocháče a na jedné ruce měla ještě nataženou červenou rukavici.

„Jo, jo, asi to byla chyba, asi sis měla koupit to prádlo bílé,“ řekla jsem jen tak mimoděk.

„Nic nebyla chyba. Je to prostě nadržený Řek. Jdu za ním, ale jenom se podívejte na tu zkázu.“

P. S.

Myslím, že si holky nikdy nekoupily červené prádlo, myslím, že si nekoupily hlavně o dvě čísla menší, když si vzpomněly na to, jak jsme ji do toho prádla rvaly, jak se Anna mohla prostě zadusit.

Autor: Katerina Kaltsogianni | středa 15.5.2019 15:46 | karma článku: 21,83 | přečteno: 1171x
  • Další články autora

Katerina Kaltsogianni

On ten prezident, když chce, tak je moudrý

Prezident Zeman má asi dost nešvarů, je zatracován i oslavován, ale když jde do tuhého, tak se vzchopí a umí říct národu to, co je nyní nutné. Samozřejmě, že v jeho projevu nechyběla ani kritika antirouškařů, která byla oprávněná.

17.10.2020 v 9:49 | Karma: 23,76 | Přečteno: 642x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Co ta polní nemocnice má skrýt?

Ještě před třemi dny byly lůžka v ČR dostatečně volná, teď se staví polní nemocnice v areálu výstaviště v Praze v Letňanech. Tak se ptám, co tam chce vláda skrýt? Jasně, strčí tam pár pacientů a národ se fakt a doopravdy začal bát

16.10.2020 v 18:21 | Karma: 25,06 | Přečteno: 941x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Zmatená rozhodnutí ve vládě jsou trestuhodná i pro blbečky

Premiér Babiš hovořil s chorvatským premiérem ještě před prázdninami a přislíbil příval českých turistů, což se vskutku podařilo. Proč jednal takto je i není záhadou. Zdálo se vám to divné? Mně ano, i když tam nechyběla logika.

14.10.2020 v 8:47 | Karma: 26,19 | Přečteno: 709x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Necháš se čipovat?

Slyším do telefonu vysoký hysterický ženský hlas. Zakroutím očima, dám telefon na polštář, protože ta výška hlasu mě šíleně irituje. Pak poslouchám, jak umřu hlady, když se nenechám očkovat proti covid a odmítnu čipování.

10.10.2020 v 17:32 | Karma: 24,35 | Přečteno: 890x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Tak jsem zpět v Čechách a.....

Tentokrát nevnímám obličeje národa českého, protože díky rouškám vypadáme všichni stejně. Celý orouškovaný svět pod různými rouškami huhlá, není mu vidět na ústa, takže svět vypadá jako rouškový socialismus nebo izraelský kibuc.

1.10.2020 v 7:49 | Karma: 18,17 | Přečteno: 765x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Auto vjelo na chodník a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  18:53

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Obří požár haly se škodou 1,8 miliardy založil člověk, technickou závadu vyloučili

3. května 2024  11:15

Příčinou rozsáhlého požáru průmyslové haly v Žebráku na Berounsku, který loni v létě podle policie...

Učil na škole scientologů. Manipulují dětmi a vydělají miliony, líčí pedagog

3. května 2024  11:15

Premium Jsou mezi námi a i přes snahu se skrývat tahají za nitky v různých sektorech. Řeč je o...

Část vykolejené soupravy u Klínce vyprostili. Dva vagony zůstávají kus od tratě

3. května 2024  11:11

Nehodový vlak Správy železnic (SŽ) v noci na pátek vrátil na koleje hnací soupravu osobního vlaku...

Kopání do mrtvol, říká o rozsudku bývalý příslušník StB. Padly podmínky

3. května 2024  11:09

Dvě dvouleté a jednu tříletou podmínku uložil ve čtvrtek Obvodní soud pro Prahu 1 trojici bývalých...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik