Islámský mír

Fanatik zavraždí bezbranného člověka s výkřiky Alláhu Akbar. Netroufám si posoudit, jaká je reakce Boha, když se jeho jméno vzpomíná při vraždě. Boží reakci neznáme, zato známe postoj evropských elit. 

Jde prý o případy několika vyšinutých jedinců, islám je jinak úžasná věc. Mír a tak.

Vždy, když dojde k útoku ve jménu muslimského míru, média obratem vytáhnou ojedinělé případy pozitivního přístupu muslimů k většinové společnosti. V tom je právě ten problém, že jsou ojedinělé. Ale budiž těmto jedincům z řad muslimů vzdána čest. 
V roce 2016 muslimský obchodník ve Skotsku popřál „křesťanskému národu“ veselé Velikonoce.
Byl zavražděn.
Třicet bodných ran. 
Vrahem se stal jiný muslim, kterého pak jeho souvěrci za tuto vraždu oslavovali na sociálních sítích. Prý zachránil integritu proroka Mohameda. (1)

Zajímalo by mě, co by ještě vyznavači islámu museli provést, aby „elita“ nazvala věci pravým jménem. Zatímco my o voze, oni o koze.
Svatý otec František je toho názoru, že zájmy uprchlíků jsou důležitější než národní bezpečnost.(2) K tomu není co dodat. Poslanci Kalouskovi zase zvěrstva Islámského státu připomínají zvěrstva husitů. Napsal to na Twitteru. Co tím chtěl přesně národu sdělit, ví jen on sám. Možná. 
Nedávno do debaty přispěl Karel Schwarzenberg. Pokáral Českou republiku a celou V-4, že nepřijímá islámské uprchlíky. Oznámil, že se za nás stydí.(3) A tak bychom mohli pokračovat do nekonečna. 
Po Evropě pobíhají islámští teroristi, vraždí neozbrojené civilisty (na víc nemají), řežou hlavy dokonce i ženám (co to musí být za špinavce, který toto provede?), ničí křesťanské památky, a katolický kněz Tomáš Halík pak na Facebooku sepíše stať o islámu, který označí za starobylé nejmoudřejší náboženství.
Co je to za kněze, který o jiném náboženství prohlásí, že je „nejmoudřejší“ na světě? Po všech nedávných událostech ve Franci a naposledy v Rakousku? Náboženský masochismus, nebo ztráta soudnosti?

V Evropě žijí vedle křesťanů a židů také budhisté, hinduisté a další. Zatím jsme neslyšeli, že by běhali po městech s kynžálem v ruce a doutnákem v gatích. Toť výsada jen jediného náboženství. 

Při podrobnějším pohledu na islámskou propagandu kněze Halíka proběhne po zádech lehký mráz.
Egyptská exmuslimka Nonie Darwish ve své knize Ďábel, kterého známe připomíná, že trestáním bezvěrců se zabývá jedenašedesát procent koránu. Jak ušlechtilé a moudré!
Také spisovatel Benjamin Kuras uvádí v knize Jak zabít civilizaci statistiku islámského porozumění: „Čtvrtina britských muslimů sympatizovala se sérií sebevražedných útoků, 35 procent francouzských muslimů souhlasí, že sebevražedné útoky na civilisty jsou oprávněné, a 80 procent holandských muslimů neshledává nic nesprávného na svaté válce proti bezvěrcům.“
Co vy na to, pane Halíku?

Po každých muslimských jatkách si evropští prezidenti a premiéři vyjádří soustrast, moudře pokývají hlavami a to je vše.
Je potřeba přestat chodit kolem horké kaše. Pryč se všemi eufemismy. Možná bychom měli věřit tureckému prezidentovi, který prohlásil, že mluvit o umírněném islámu je urážlivé. "Islám je islám," dodal. Konečně jednou Erdogan řekl něco, co dává smysl. 

Diplomat, bezpečnostní analytik a prorektor soukromé vysoké školy CEVRO Institut Tomáš Pojar v rozhovoru pro Seznam Zprávy, na otázku, jestli podobný útok, jaký byl ve Vídni, hrozí i Praze, odpověděl, že zřejmě nikoliv, protože pravděpodobnost útoku je vždycky větší v místech, kde je větší muslimská komunita a kam případně směřují radikálové.
Tak co, Karle Schwarzenbergu! 
Budeme vítat?

1.Daily Mail 25.3.2016 – Murder of a man of peace. Muslim shopkeeper who wished…
2.Týden.cz 22.8.2017 – Zájmy uprchlíků stojí výš…
3.Novinky.cz 2.11.2020 – Středoevropskou migrační nesolidaritu by EU neměla tolerovat

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: František Kašpárek | neděle 8.11.2020 12:50 | karma článku: 37,03 | přečteno: 896x
  • Další články autora

František Kašpárek

Oči doširoka zavřené

24.2.2024 v 13:10 | Karma: 27,33

František Kašpárek

Určený přeživší

10.2.2024 v 13:10 | Karma: 16,12

František Kašpárek

Zločin a trest

27.1.2024 v 13:10 | Karma: 27,05

František Kašpárek

Mandžurský kandidát

14.1.2024 v 13:10 | Karma: 11,72