Diskuse

Islámský mír

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DI

...lidé divající se na filmy o křižáckých válkách hovoří sobě navzájem...dívej jak se mlátí křesťané navzájem, ja tvrdím nikoli antikrist bije antikrista s obdivuhodným výkonem v havlo-herectví. Pokud v merkel-bezbožnosti ,Kahleriho svobodozednářští, liberální politici do evropy stěhují isis bojovníky ,pak toto považuji za větší zločinné selhání,než války mezi křesťanskými pedofily prdlého, antikristovského Říma a pronásledovanými protestanty v rekatolizovaných zemích NWO... Dnes Armády EU -USA v NATO patří Freemason secretu, zneužívájících křesťanské vojáky ke zločinným výpravám pod rouškou demokracie ve Vietnamu,Iráku,Syrii,Lybii a v ostatním rabovaném světě NWO...

0 0
možnosti
JR

J15a28n 98R27á39ž

8. 11. 2020 18:29

Ideologie, která je založena na nesmiřitelmé nenávisti k jiným jen proto, že jejich vidění světa má odlišné parametry , než diktuje svým následovníkům tvůrce této ideologie Mohamed . Základní postuláty přímo nabádaji své stoupence k násilnému šíření této ideologie a tak jedním s jejich principů je náboženská nesnášenlivost. Šíření této ideologie i veřejné projevy tuto ideologii podporující, by nemělo mít z těchto důvodů ústavní ochranu, neb islám je principiálně v rozporu s principy demokratického státu.

1 0
možnosti
ZH

Co na to Alláh? V přímo diktovaném textu (Koránu) se píše toto:

Súra 3:156-158

Vy, kteří věříte! Nebuďte jako ti, kdož neuvěřili a říkají o bratřích svých, když cestují po zemi nebo vydají se do boje: „Kdyby byli zůstali doma, nebyli by zemřeli a nebyli by zabiti!“ Kéž by to Bůh učinil zármutkem v srdcích jejich! A Bůh dává život i smrt a Bůh jasně zří vše, co děláte.

A vskutku, kdybyste byli zabiti na cestě Boží nebo zemřeli, je odpuštění Boží i milost Jeho lepší než to, co shromažďujete.

A věru, ať již zemřete, anebo budete zabiti, u Boha shromážděni budete!

1 0
možnosti
JR

J77a62n 70R50á36ž

8. 11. 2020 18:41

Alláh, tedy Bůh, je v tom nevinně. Text Koránu je výtvorem člověka a Bůh v něm figuruje jako nástroj, který tomuto spisku dává, bohužel i dnes věrohodnost. Používat jméno Boha a tvrdit, že to co si Mohamed vymyslel k rozšíření své moci je zapsané slovo Boží, byl obvyklý nástroj k podpoře dosažení mocenských cílů mnohých psychopatů té doby.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že islámské svaté texty otevřeně nabádají k vraždám, tak myslím, že bychom měli islám oficiálně označovat jako náboženství vraždy.

7 0
možnosti
JL

Jen pár poznámek: 1. poznámka) Proč by buddhista zabíjel (nesmí zabíjet), a ještě k tomu Evropany? Nemá k tomu žádný důvod, a kdyby to udělal, byl by hodně špatný buddhista. Buddhista má být soucitný a neubližovat. Muslimové to takhle asi v desateru nemají...2.poznámka) Muslimové vedou válku s námi, protože my vedeme války s nimi - stačí připomenout americký útok na Afghánistán, Irák, boj s Islámským státem a dalšími teroristickými organizacemi, které ovšem pro muslimy nejsou nic teroristického, ale nábožensky věrné, vlastenecké války, vedou podle nich svatý boj...To bude ten rozdíl, proč je někteří bílí ateisti nechápou...3. poznámka) Globální, liberální Elita na to kašle, že muslim občas někoho podřízne - chtějí globální, promíchaný svět, kde je dostatek pracovních sil, a zda jsou to ateisti, muslimové, křesťané nebo hinduisti, je jim srdečně jedno.

1 1
možnosti
Foto

A nebyl to náhodou SSSR, který zaútočil na Afghánistán?

A vzpomeňte na "válku s Turkem".

Zkuste si zopakovat dějepis.

0 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 25,44
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik