Nevím, co si mám myslit

Na aprila (1.4.) jsem si přečetl na idnes jeden článek a napadlo mne jediné. Někdo se asi zbláznil. Dočetl jsem se, že kancléřka vyzvala migranty, aby dodržovali zákony a snažili se poznat život v zemi. 

      Taky jim doporučila, aby se usazovali na venkově, kde je více životního prostoru a kde se o ně mohou lépe postarat.   https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/433895-merkelova-vyzvala-migranty-aby-ctili-zakony-a-sli-na-venkov.html    Dobrá rada, pouze řada z nás to nechápe a nelíbí se jim třeba i to, že u Teplic vzniká muslimská enkláva. Pravda je, že pozemky si kupují ti bohatší muslimové.  V Německu by si na koupi pozemku mohli našetřit ze sociálních dávek.

      Pokud si někdo myslí, že vyzýváním migrantů k respektování zákonů země, do které se hrnou, se něco vyřeší, je to jeho názor. Každý má právo na vlastní názor.

      Kdy ale už paní kancléřce někdo prozradí, že pro muslimy je Korán nad zákony nějaké země. Kdy ji konečně někdo prozradí, že každý rok se narodí asi sedm milionů potenciálních migrantů. Proč ji neřeknou, že migranti nejdou poznávat zemi ale pobírat sociální dávky.  

Že očekávají bydlení, stravování a kapesné, někteří i auto. Práci nepotřebují – nemusí mít všechno. Proč se tají, že největší pašeráci migrantů jsou ti, kteří migranty loví ve středozemním moři.. Pokud někdo poveze pár migrantu v dodávce tak ho zavřou. Pokud přiveze loď neziskové organizace tisíc migrantů tak jsou oslavování.  Je pravda, že teroristů je minimum, ale těch, kteří by udali muslima chystajícího se spáchat teroristický čin taky není moc. Svědčí o tom oslavy   http://www.securitymagazin.cz/zpravy/belgicky-ministr-vnitra-po-teroristickych-utocich-nasi-muslimove-tancili-1404050149.htm

 

Autor: Vavřinec Karst | úterý 4.4.2017 16:12 | karma článku: 34,67 | přečteno: 962x