Imigrace nic neřeší.

Imigrace jako pomoc chudým zemím je nesmysl. Proč je masová imigrace nesmysl, který ničemu nepomáhá, nýbrž ještě škodí ukazuje video s českými titulky  https://pro-vlast.org/2015/06/02/video-imigrace-svetova-chudoba-a-kulicky

Video se týká imigrace do USA, ale totéž platí pro EU. Je zřejmé, že pokud se EU postará ročně o jeden milion migrantů a v průběhu téhož roku přibude osmdesát milionů chudých potencionálních migrantů, k ničemu to nevede.  O přínosu migrace pro obyvatele Evropy a o jejich budoucí snaze integrovat se v Evropě jsou přesvědčení jenom paní Merklová, elita EU a sluníčkáři.  Navíc pokud nejsou v Turecku na hlavu padlí, potom migranty, kteří mohou být prospěšní společnosti si ponechají a dál do Evropy umožní cestu  evidentně doživotním příjemcům sociálních dávek. Předchozí věta eliminuje případná tvrzení, že migranti někomu vezmou práci.

O příkladech obohacování evropské kultury čteme skoro každý den. Pokud se muslim diví, že je souzen, protože uškrtil svou ženu, nebo ji utloukl kovovou nohou od stolu, což považuje za své právo, svědčí to o úrovni jejich kultury.  Integrace Romů do většinové společnosti se nedaří už několik století. Integrace muslimů v západní Evropě nabývá formy vyloučených lokalit, kde neplatí zákony země, ve které lokality jsou. Vyloučené lokality vytvářejí frustrované lidi, považující se za diskriminované a snadno se dají naverbovat mezi radikální muslimy.Podle sdělovacích prostředků  to ale vypadá, že do Evropy prchají hlavně vysokoškoláci nebo alespoň maturanti. Je pravda, že mezi migranty jsou ti, kteří by byli užitečnější v zemi odkud odcházejí

Jak je vidět velkou část teroristických útoků provedli „integrovaní“ potomci první generace imigrovaných muslimů. Stejně tak řada z nich bojovala v armádě IS a pokud se vrací prakticky s tím nemají velký problém, když prohlásí, že byli pomýlení.

Když vidím současnou situaci v Evropě začínám věřit že  Kalergiho plán není výmysl. Je hrozné si představit, že „v Evropě již nebudou původní národy, ale bude to druh zvířeckých podlidí vzniklých míšením ras“. Tvrdil, že je nezbytné „křížit“ evropské národy s asiaty a černochy, aby vzniklo mnohaetnické stádo afroeuroasijské populace bez specifických vlastností, snadno ovladatelné elitami u moci.  Taky se přesvědčuji o jisté opodstatněnosti R strategie a K strategie.

Líbí se mi přirovnání s migrací z Evropy do Ameriky v devatenáctém a začátku dvacátého století. Taky se jednalo v drtivé většině o ekonomické migranty, kteří dobyli Ameriku. Téměř zlikvidovali původní civilizaci, která mohla přežívat v rezervacích. Chcete, aby potomci původních evropských národů žili v rezervacích?

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vavřinec Karst | sobota 23.7.2016 10:53 | karma článku: 31,27 | přečteno: 876x