Bullwar • Blitzkrieg • Boulevard - II

Je jedno jak to nazvete. Je jedno odkud čerpáte. Je jedno, že to ani jednomu z nás, není jedno. Senzace jsou všude. Senzační jsou hlášky z naší polytycký putyky, senzacemi žijí „putovní“ ženy, a senza koření objevíte i ve sportu.

Ohrožený druh // V šílenství kolem Ziky je tak poněkud opomíjen i jiný nebezpečný virus, který vyvolal paniku především u našich politiků. Šíří se prskáním a mlaskáním. Bohužel, NZP (Náhlá Ztráta Paměti), jehož hlavním syndromem je DA (Dočasná Anamnéza) je pro ně zatím právně přívětivý. Přestože ve hře jsou stovky milionů, naši vyvolení sem tam zapomenou uvést do přiznání to či ono, už se nepamatují, jak to bylo s provizemi v různých výběrových kauzách a kdo za koho loboval, nebo kde vlastně skončily dotace prapodivně bizarních projektů. Infikovaných korupčníků přibývá. Jezdí v luxusních autech, spekulují s pozemky a skupují nemovitosti, na které si dělný lid nikdy nemůže poctivě vydělat. Navíc, když jim nějaký ten míč v igelitce nebo třeba v krabici od bot chybí, tu vypomůže stranický kolega, movitý strýček nebo prostě někdo z rodiny. Jednu větu však mají tyto případy společnou: „Jakékoliv své pochybení co nejdůrazněji odmítám!“ Ano, tohle jsou naše chyby, volební…

Skalák // Zaprdění fotbalovírádobyexperti kritizují přestup reprezentanta Jiřího Skaláka (23) do druholigového Brightonu jako krok zpátky. Souhlasím s L. Vízkem. Přestože bájná Sparta, o na rozdíl od některých svých „es“ skromného, pracovitého a poctivého hráče nestála, i tak jí vydělá asi 10 mega. Na jeho příchodu dvojnásobně vydělala také Bolka, takže svůj vysněný odchod do kolébky fotbalu si minimálně bez hloupých debat zaslouží. Ono totiž II. anglická liga se s naší I., natož s II. ligou prostě výkonnostně ani ekonomicky srovnávat nedá, a to člověk ani nemusí vidět za roh!

Div(n)oženka // „Já tě tak miluju miláčku, že asi napíšu na náš barák velkými písmeny tvé jméno!“ – „Kdybys mě doopravdy miloval, tak ten barák přepíšeš normálně na mé jméno!“ Potud vtip. Jedna z VIP zpráv hovoří o tom, že těžce nemocný Karel Gott přepisuje svou vilu Bertramku na svou ženu Ivanu. A světe div se, té se to údajně příliš nelíbí. Co k tomu dodat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Vodrážka | pátek 5.2.2016 11:11 | karma článku: 5,93 | přečteno: 209x