Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MTG

Mind The Gap

16. 3. 2011 11:44
bunecna sluchatka :)))

tak to je vyborny, skvelej bod. To se mi fakt libi. Ja jsem prisel uz do firmy co byla plne po americtena, ale ta skvela atmosfera tam byla porad. PRacovat v Etecku bylo skvely, bavilo me to. Je zajimavy, ze minimalne par lidi, kdyz pominu tu minule zminenou Evu z personalniho tam urcite jeste bylo z Vasich dob. Napriklad jsem skoro presne presvedcenej, ze Vendulka, jak ji vsichi rikali, co mela na starosti vsechny ty brozury tam byla z te nejstarsi gardy.

0 0
možnosti
K

KK95

17. 3. 2011 6:54
Re: bunecna sluchatka :)))

Vendulka (jestli myslíme tu samou) byla tmavovlasá přísně vypadající paní (ale přísná moc nebyla). Vzpomínám, jak při jednom mítinku napsal nějaký Američan na tabuli "Venudla" a ostatním Američanům vůbec nebylo divné, jak se ti domorodci všelijak jmenují;-)

K. Kužel

0 0
možnosti
MMS

Miflonides

14. 2. 2011 8:31
Každý chybuje, že?

Pane autore, nic proti vám nemám, ale v jedné jediné větě hned dva překlepy? ("bunečná" sluchátka a "přezentace")? Byla to překladatelka, kdo napsal slůvko bunečná, nebo je to váš novotvar?

Nic ve zlém.

0 0
možnosti
K

KK95

14. 2. 2011 9:16
Re: Každý chybuje, že?

Omlouvám se za urážku jazykového citu P.T. čtenářů. Ten článek jsem dopisoval relativně brzy ráno ve stavu ne zcela probuzeném. Ostatně v programech jsem se dopouštěl syntaktických chyb i prostých překlepů ještě daleko častěji. A nadával mi za to kompilátor;-)

Překladatelka napsala správně  "buněčná sluchátka", tedy špatně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 12,29
  • Průměrná čtenost 982x
https://www.karelkuzel.org 

Zájmy: cyklistika, fotografie, politika, společnost. Vyznávám diskusi, konfrontaci názorů. Leckdy provokuji. Svoboda je více než dobro. Členem KSČ jsem nikdy nebyl z důvodu oboustranného nezájmu. Totéž platí o StB. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky