Na Slovensko se chystá žaloba

Nevládní organizace European Network Against Racism podává na Slovensko žalobu za rasismus a diskriminaci. Toto prohlásil dnes v Košicích ředitel této organizace Miroslav Lacko. Za nedodržování a neaplikování Evropské směrnice o zákazu rasismu, za nedodržování rovností šancí a příležitostí. A za nedodržování Slovenského anti-diskriminačního zákona.

„Projevy rasismu a diskriminace v nejrůznějších podobách na Slovensku mají stoupající tendenci a netýkají se jen Romů, ale i jiných občanů.“ Uvedl Lacko. Na otázku: Kterých? Odpověděl. „No přece hlavně Romů“!

Myslím, že to vysvětlil dostatečně kultivovaně.

Ale když jsme již u té korektnosti. Musím zde něco uvést.

Sám sobě jsem si slíbil, že se nebudu pouštět do křižování konkrétních lidí. Bohužel jsem dnes četl něco, co upravilo můj názor na tuto záležitost. Pan kolega bloker mi zajisté promine, nechci ho špinit. Udělal to za mě sám. Nečetl jsem dlouho tak demagogický článek plný zášti a nenávisti. Nechápu co měl za cíl. Snad jen plivnout jedovatou slinu.

Zrůda je možná příliš silné slovo. Ale jak výstižně nazvat člověka, který se pošklebuje, že lidé mezi sebou na chudáka kluka vybrali za měsíc 11.000,- Když vlastně zpočátku bylo vše pěkně hrnuto pod koberec a nikdo nic nevěděl? 

č.ú. 812690297/0100 KB Teplice / můžete něco málo Patrikovi poslat

VS je 615155582 a KS 308 Spec. symbol peněz na stavebko je 7 2010

Telefonní číslo na Dětský domov v Duchcově je +420 417 835 324 Doporučuji volat přes den a k telefonu chtít paní ředitelku, nebo paní ekonomku. Nemám oprávnění zveřejnit jejich jména. Nicméně pokud budete opravdu chtít něco poslat, myslím, že se určitě domluvíte.

Oba, Patrik i Natálka jsou děti. Třeba budou mít i rádi loutky. Když ale mě přijde, že poslední dobou nás vládní garnitura a všichni její napomahači považují za loutky. Kdosi tahá za provázky. A my poslušně tancujeme.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Krchňák | pondělí 21.3.2011 20:39 | karma článku: 28,85 | přečteno: 2220x