Jiří Dienstbier prezidentem?

Několik důvodů,proč by se Jiří Dienstbier neměl stát prezidentem a navíc by vůbec neměl rozhodovat o jiných lidech.

1)     Prosazuje adopci dětí homosexuály.

(  Je mnoho heterosexuálních,čili normálních,rodin,které kvůli státním orgánům nemohou adoptovat děti.Takže množství dětí, které jsou tzv.neumístitelné,jsou uměle udržovány v ústavech!A především je nad slunce jasné,že dítě pro svůj zdárný život potřebuje matku i otce – příroda,či Bůh,to takto zařídila a jistě to není samoúčelné. )

 

2)     Je právník.

( Minulost nás poučila o tom,že právníci dokáží obhájit jakýkoli režim – ať to byl nacismus nebo komunismus.A přítomnost nás neustále přesvědčuje o čistě formálním přístupu právníků k životu obecně – viz.např.opatrovnické soudy.Právníkům prostě schází etika nebo morálka.Přečtěte si odkaz z jednání Senátu o změně Zákona o rodině,který se projednával minulý rok  - 

          http://www.psp.cz/eknih/2010ps/stenprot/021schuz/s021030.htm   ).

 

3)     Žije v partnerském svazku se svojí přítelkyní.

( Není jedno,jak žije politik,který rozhoduje o osudech jiných!Takovým lidem RODINA mnoho neříká a tak se nemůžeme divit,že ji bezděčně bourají – tím ovšem bourají základy společnosti jako takové?! )

 

4)  Je to levicově smýšlející člověk.

( Ke všemu výše zmíněnému je nutné přidat ještě tradičně levicovou neúctu nejen k soukromému životu,ale i k  soukromému majetku. )

 

 

 

 

Autor: Miroslav Kapr | neděle 6.1.2013 18:00 | karma článku: 22,89 | přečteno: 1428x
  • Další články autora

Miroslav Kapr

Diskuse s poslancem p.Chladem.

8.1.2012 v 15:00 | Karma: 8,75