Průvod homosexuálů a Duka mlčí

Nemám proti homosexuálně orientovaným lidem ani toho nejmenšího. Na rozdíl od chování našich nepřizpůsobivých spoluobčanů totiž za svou orientaci nemohou. Co se mi ale nelíbí a s čím nemohu souhlasit, je halasné a provokující chování při akcích, jakou byla ta pražská, které homosexuálové pořádají.

Jsem z hloubi duše přesvědčen, že lidská sexualita je výsostně soukromou záležitostí jednotlivce a vůbec druhu homo sapiens. Tak, jako nepořádají různé pochody, průvody a slavnosti, heterosexuálové nevím, proč svou orientaci musejí vystavovat na odiv homosexuálové. Jako jediný důvod vidím provokaci. Oni chtějí provokovat většinovou společnost, chtějí ji namíchnout, chtějí být něco více než majorita a chtějí mít privilegia. 

Nemám vůbec nic proti registrovanému partnerství, nemám též vůbec nic proti tomu, aby i homosexuální páry, a je lhostejno zda mužské či ženské, mohly vychovávat děti. Domnívám se, že u výchovy dětí je daleko důležitější nežli sexuální orientace hodnota toho kterého člověka a páru. Ti, kteří se zúčastnili pražské nechutnosti, mají pro mne hodnotu nulovou. Těm bych se svěřit dítě bál a nikdy bych toho nedopustil. 

Hovořil jsem s jedním známým, je to gay a velice kultivovaný, vzdělaný a moudrý člověk. A ten mi řekl, že tyto akce homosexuálům ve skutečnosti velmi škodí a nikdy by se prý podobné akce nezúčastnil. A ještě jednu myšlenku mi sdělil, a to, že ti, kteří se vyžívají při podobných akcích, musejí mít velice nízké IQ. Toho člověka znám přes třicet let a vím, že ví, co říká a tvrdí. 

A ještě jedna věc mne zarazila. Postoj katolické církve. Čekal jsem, že se proti tomu, co vehementně potlačuje, ozve. Čekal jsem, že kardinál Duka vystoupí a sdělí veřejnosti postoj církve k homosexualitě a navíc k požadavku vychovávat děti. A nic. Kardinál Duka mlčel. 

Nedávno horlil proti potratům, dštil oheň a síru na ženy, které chtějí podstoupit potrat a nazval je vražedkyněmi. Minulý týden jeden americký politik, musel to být bigotně věřící člověk, prohlásil v televizi, v pořadu o potratech, že je proti jakýmkoliv potratům. I ty ženy, podle něho, které byly znásilněny, prý potrat nepotřebují, onen politik, a já bych si troufl říci, že idiot, tvrdil, že ženské tělo samo nechtěné semeno z těla vypudí. 

Ale vraťme se k Dukovi. Proč tedy nevystoupil proti průvodu, šokujícímu a provokativnímu průvodu homosexuálů? Odpověď je velice jednoduchá. Současná vládnoucí koalice tento průvod podporovala, a nejen ona, vždyť nad ním držel záštitu i pražský primátor. A Duka chce peníze a majetky. Hodně peněz a hodně majetků. Kdyby se veřejně proti homosexuálům postavil, alespoň já jsem nikde jeho vyjádření nečetl ani neslyšel, mohla by se koalice namíchnout a mohla by, i když je to nepravděpodobné, penězům především pro římskokatolickou církev, udělat přítrž. A tak kardinál Duka licoměrně mlčel. 

Majetků a peněz je tolik, že se katolíci rázem stanou nejbohatším subjektem snad v nejvíce ateistické zemi na světě. Dluhy, které se na návrh zločince Kalouska, zatnou tak hluboko do státních financí, budou muset platit i děti, které se ještě nenarodily. A kvůli ohromnému závazku státu vůči církvím a tím i k dalšímu dření daňových poplatníků až na kost, se možná ani mnoho dětí nenarodí. A narodit by se mohly, kdyby se stát nechoval k lidem jako k nepříteli na dobytém území, ale snažil se mu umožnit spokojený život.

Způsob vracení majetku církvím nemá s demokracií vůbec nic společného. Stát, který řídí v současné době banda šílenců myslících jenom na sebe a na své zisky, přece žádné peníze neprodukuje, všechny jsou od daňových poplatníků. A demokratické řešení by bylo, kdyby se o církevních restitucích, i když to vlastně žádné restituce nejsou, hlasovalo v referendu. 

Platit to budou lidé, tak nechť lidé sami rozhodnou, zda chtějí církvi dát ze svých peněženek tolik peněz a majetku. Referendum se konat nebude, koaliční zločinci moc dobře vědí, jak by dopadlo, a tak se chovají tak, že na lidi kašlou. „Zvolili jste nás, tak teď držte zobák a plaťte vše, co jsme na vás vymysleli.“ Tak nějak se koalice nyní chová.

Předčasné volby nebudou, až příliš poslanců by se už do parlamentu a ke korytům nedostalo, a tak zvednou ruku na vše, co si šílenec Kalousek a tajtrlík Nečas umanou. 

Mějme to neustále na paměti, vydržme to do příštích voleb, ono nám také nic jiného nezbývá, a pak to všem těm Kalouskům, Nečasům, Bendům či Schwarzenbergům spočítejme. Vyžeňme je od koryt a z veřejného života. Nic jiného nám totiž nezbývá.

Autor: Vladimír Kapal | úterý 21.8.2012 13:45 | karma článku: 26,00 | přečteno: 1466x
  • Další články autora

Vladimír Kapal

Jsme stále více zotročováni

25.8.2015 v 17:48 | Karma: 30,12

Vladimír Kapal

TTIP, cesta do pekla

12.7.2015 v 14:57 | Karma: 35,11

Vladimír Kapal

Jan Hus

8.7.2015 v 17:58 | Karma: 24,98