Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

16. 1. 2012 12:09
A co dělá současná vládnoucí grupa ?

:-)......ten alespoň něco v životě dokázal ! Co Nečas, Vidím, mladej rychlodoktror z Plzně. Politici z povolání ! Dokázali něco, kromě předkládání špatných zákonů, neřešení korupce a trvalé narůstání dluhu ? HOrší to už opravdu, ale opravdu být nemůže!!! ;-O

0 0
možnosti
D

Draggo

16. 1. 2012 12:17
Re: A co dělá současná vládnoucí grupa ?

Kozeny, Pitr, Krejcir, Mrazek, Al Capone - ti vsichni neco v zivote dokazali. :-P Vas optimismus, ze horsi to byt nemuze nesdilim. :-)

0 0
možnosti
MB

buxus

16. 1. 2012 11:56
Čeští voliči snad už mají dostatečnou zkušenost

... s novými, neparlamentními stranami, které slibují jak zavedou do politiky etické standardy, slušnost a nesmiřitelnost s korupcí. Bohužel ODA, US-DEU, SZ a VaV prokázaly jak to dopadne v praxi. Jejich lidé jsou snad ještě horší a ještě hloupější než ostřílení matadoři z trvale parlamentních stran. Někdo může namítnout, že Babiš může být konečně výjimkou a že bude prosazovat lepší politiku. A v tom právě souhlasím s autorem - pan Babiš by měl ve svém volebním programu vysvětlit, jak to hodlá udělat. Konkrétními a navzájem si neodporujícími kroky. Tvrdit, že jeho spolustraníci se ve vrcholové politice nestačili do ničeho namočit, protože v ní nebyli - to je jaksi málo. Tohleto nám tvrdili pánové Němec, Kalvoda, Bursík, Bárta a John taky. Všichni víme, jak to dopadlo.

0 0
možnosti
D

Draggo

16. 1. 2012 10:39
Co Babise vede do politiky je snad jasne!

Potrebuje mit kontrolu nad statnimi penezovody, protoze se vyrojila spousta jinych pijavic a hrozi odklon penezovodu. Neni duvod mu neverit, ze bude stat ridit jako firmu. Jako svoji firmu. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 15,56
  • Průměrná čtenost 875x
Jsem člověk. Zastávám názor, že člověk jako živočišný druh byl stvořen (a je jedno, kdo ho stvořil) proto, aby byl. Veškerá činnost člověka by tedy měla směřovat k tomu, aby člověk jako živočišný druh mohl být. A to proto, že člověk, který není, nic nemá.

Seznam rubrik