Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Don don

27. 9. 2010 23:30
no

je to velmi poutavé psaní. Potěšil jste mě. R^

0 0
možnosti
B

b.aran

27. 9. 2010 22:05
pochybuji ze v historii nastalo obdobi....

..... kdy vsichni Zide do jednoho byli zbozni a dodrzovali veskere Bozi zakony. Vzdycky se najde nejake to procento rebelujicich. Tudiz pochybuji, ze kdy nastal okamzik kdy Israel Zidum nalezela podle Vasi teorie. A presto jim pred 2000 lety nalezela.I dnes je v Izraeli velke mnozstvi velmi zboznych Zidu stejne jako Zidu kteri radeji spolehaji sami na sebe a presto je Izrael zidovskym statem, osobne doufam, ze na vzdy....

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

27. 9. 2010 12:09
Vždy

když čtu takovéto kydy, tak dumám, kde se bere ta drzost příslušníka národa, který oloupil a vyhnal skoro 3 miliony německých spoluobčanů z domovů, kde po staletí žili a pracovali , soudit Izraelce.

0 0
možnosti
H

honys

27. 9. 2010 17:07
Re: Vždy

Vážený pane, když čtu tento Váš příspěvek tak nemohu uvěřit tomu co vidím.Jak vidíte z mého níže uvedeného příspěvku, tak s autorem blogu také nemohu souhlasit, ale to co si dovolujete Vy, je za hranicí vkusu a morálky, to je prostě úplná zvrácenost.

0 0
možnosti
RS

leonet

27. 9. 2010 11:43
Zdravím vás,

pochopil jste slova Bible správně. A právě proto současný Izrael ještě čekají velmi těžké časy. Doslova "velké soužení". :-)R^

Jen tak dál....

0 0
možnosti
H

honys

27. 9. 2010 11:31
Komu patří Země zaslíbená?

Obávám se pane Kamaryte, že jste to opravdu pochopil špatně. Chcete se se tvářit nezaujatě, ale ve skutečnosti stojíte jenom na jedné straně. Je zcela nemožné posuzovat situaci podle knihy napsané před dávnými věky a zcela ignorovat současnou situaci ve světě. Ani text v bibli není tak jednoznačný jak vykládáte a dá se pochopit i značně jinak. Doporučuji Vám, aby jste si zakoupil letenku a strávil v Izraeli nějaký čas (alespoň 3 týdny, pokud se tam odvážíte) a pak pochopíte, že svět se už teď podle bible asi řídit nedá. Možná Vás tam i překvapí když o víkendu uvidíte na pobřežní promenádě v Tel Avivu společně odpočívat a procházet se stovky lidí Židů i Arabů v naprostém poklidu a pohodě tam tráví celé odpoledne. Asi mají štěstí, že tam rakety z Gazy nedoletí a mohutná bezpečnostní opatření tam zajišťují pohodu. Výbušná situace v této oblasti byla vždy, jak správně píšete, ale ta se dá vyřešit jen jednáním s rozumnou částí obou komunit. Jednat s teroristy (Hamás) nemá cenu.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 15,56
  • Průměrná čtenost 875x
Jsem člověk. Zastávám názor, že člověk jako živočišný druh byl stvořen (a je jedno, kdo ho stvořil) proto, aby byl. Veškerá činnost člověka by tedy měla směřovat k tomu, aby člověk jako živočišný druh mohl být. A to proto, že člověk, který není, nic nemá.

Seznam rubrik