Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

pidla

9. 10. 2009 11:32
Nesouhlasím s Vámi

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

9. 10. 2009 10:53
Jenomže lisabonská smlouva má pro nás dvě úskalí.

Za prve se už Berlusconi třepe jak slípka na sopel až k nám bude moci poslat somálské muslimy, kterých má plný jih. Ostatně v tom duchu jsme již před půl rokem dostali dopis od Barrota. Hovoří se v první vlně o 10 tisících, během pár let 50 tisíc. My je budeme muset přijmout, protože imigrační politika přejde celá pod Brusel. Druhou věc, kterou si prosadili zájmové skupiny "lepších" států čtvrté říše, že se obejdou Benešovy dekrety a dojde k majetkovým přesunům směrem do Německa. Toto už také nikdo nepopírá. A eurohujeři tomuto tleskají. Zrůdné je, že ten právní paskvil umožňuje sám sebe měnit podle potřeby, tedy co si vůdcové čtvrté říše vymyslí, to bude platit a my s tím nic nenaděláme. Toto už také nikdo nezpochybňuje. Snad jenom ti, co ji nečetli.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

9. 10. 2009 10:52
ježíšmarjá, už zase budeme dohánět ...

vtip je totiž v tom, že Evropa nezaostává kvůli nedostatku různých smluv a jiných administrativních vymožeností, ale právě v jejich důsledku. Jestli si někdo myslí, že "lisabon" způsobí ten zázrak, a EU bude najednou úspěšná, ať už "úspěšnost" znamená cokoliv, pak se tedy šeredně mýlí.  Kdyby to EU opravdu chtěla, začala by pracovat a přestala si vymýšlet nesmysly. Vzpomeňme si na nadšené iluze, co všechno se u nás změní, až budeme v EU, až zrušíme okresy a zavedeme kraje (které jsme předtím zrušili, mimochodem, okresy jsou potichu zase zpátky), až Zeman nacpe lumpy do tepláků a udělá "legislativní smršť - tohle všecho, vyjmenováno jen namátkou, je toho totiž mnohem víc, se potichu vypařilo, a nezůstalo nic. Za pár let nebo možná jen měsíců se bude vymýšlět, proč lisabon nepomohl a co budem dělat dál. Myšlenek, pánové, myšlenek je nám třeba, forma pak bude přidána. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 7,78
  • Průměrná čtenost 866x
Jsem člověk. Zastávám názor, že člověk jako živočišný druh byl stvořen (a je jedno, kdo ho stvořil) proto, aby byl. Veškerá činnost člověka by tedy měla směřovat k tomu, aby člověk jako živočišný druh mohl být. A to proto, že člověk, který není, nic nemá.

Seznam rubrik