Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

velky bratr

12. 4. 2010 12:02
Logicke lapsy

No, tak zacneme u vlastnictvi - clanek 11, radek 1: Každý má právo vlastnit majetek. Vlastnické právo všech vlastníků má stejný zákonný obsah a ochranu. Dědění se zaručuje.

Pritom vlastnictvi domu v CR neexistuje, existuje pouze regulovana najemni smlouva, platna sama o sobe na zaklade zakona. A kdyz neplatite najem, nejdriv vas stat podle zakona soudniho prikazu vykrade a nakonec vas vystehuje. Pisu o tzv domovni dani, uvahy o obecne milionarske dani patri do teze skupiny.

Obecne je to s vlastnickymi pravy slozite - uz samotne zdaneni prijmu je prot definici vlastnictvi podle ustavy USA a bill of rights, coz je mnohem mocnejsi kombinace nez nase ustava a lzp - o to vic je potreba ji ignorovat a obchazet a dari se.

A ona ta listina ma vubec ten zabavny clanek 4, ktery ve strucnosti rika: co se nehodi, to si zmente - dovedu si predstavit, ze tenhle car papiru schvali cina i kldr, obe jej budou technicky vzato dodrzovat a pritom se tam nic prakticky nezmeni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 16,15
  • Průměrná čtenost 878x
Jsem člověk. Zastávám názor, že člověk jako živočišný druh byl stvořen (a je jedno, kdo ho stvořil) proto, aby byl. Veškerá činnost člověka by tedy měla směřovat k tomu, aby člověk jako živočišný druh mohl být. A to proto, že člověk, který není, nic nemá.

Seznam rubrik