Nevyužitý potenciál žen

Ženy, téma věčné, téma nekončící, téma, které ze své podstaty ukončit nejde a stejně jako vesmír se pomalu rozpíná.

Nicméně je tu jistá možnost, že nám manželky, milenky a další typy žen přinesou ještě více prospěchu, než jsou o poznání lehčí varlata či o poznání plnější břich.

Aby se nám ty bitcoiny lépe sypaly a spekulanti si mohli kupovat lamba po desítkách, pracují usilovně dotovaní vědci na kvantových počítačích. Sám o tom vím hovno, ale pochopil jsem, že to jsou zařízení výpočetní techniky, které mají potenciál převést právě tento obor do úplně jiných sfér. Asi jako když se Daniel Jackson v Hvězdné bráně opálil až na vyšší úroveň bytí. Jsou to zařízení, vedle kterých je váš laptop teoreticky účinný jako struhadlo na brambory.

V silně zjednodušeném principu mají mnohem širší možnosti díky práci s jednotkou informace. Zatímco u běžného silikonového počítače pracuje procesor s jedničkou nebo nulou a jeho výkon je tedy omezen tím, kolik jedniček, a nebo nul zpracuje (a že jich zpracují dost) u kvantového počítače vznikají stavy, kdy je jednotka informace jednička nebo nula, a nebo obojí zároveň. Nebo tak nějak.

Podle všeho prototypy kvantových počítačů zatím nejsou vlastně kvantovými počítači a názvosloví se zvrhává spíše v marketingový tah, ale vývoj pokračuje a možná nás jednou takový počítač všecky najednou sežere, převede na data a promítne do vzdálené části vesmíru. Teda pokud se tak už neděje. Každopádně přicházím s revoluční teorií a věřím, že ji ode mne renomované firmy koupí za horentní sumu.

Zkusme omezit lidskou komunikaci na uzavřené otázky a vezměme ano a ne jako základní bity komunikace (jedničky a nuly). V každé takovéto situaci, do které se dostane příslušnice něžného pohlaví, se naskýtá možnost sledovat principy kvantových počítačů. No kde jinde se vám stane, že ano je ne a ne je ano, a nebo jsou obě možnosti platné? Jsme obklopeni těmito mechanismy a přitom se je snažíme vyrobit.

Proč, když už se nám podařilo vyrobit umělou vagínu, se snažíme posunout technologii na úroveň ženského myšlení?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Kadlubiec | čtvrtek 4.1.2018 19:06 | karma článku: 9,09 | přečteno: 255x
  • Další články autora

Jiří Kadlubiec

Román pro Stroje

14.5.2017 v 20:17 | Karma: 7,63

Jiří Kadlubiec

Zvrhlá Čapí Demokracie

2.4.2017 v 21:03 | Karma: 22,60

Jiří Kadlubiec

Avatar Revival

17.2.2017 v 19:28 | Karma: 9,97

Jiří Kadlubiec

Ohňostroj budoucnosti

1.1.2017 v 19:06 | Karma: 14,73

Jiří Kadlubiec

O pokladnách jenom jednou

4.12.2016 v 20:20 | Karma: 27,24