Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Chcete mít báječnou ženskou a být báječný chlap?

Je to velmi jednoduché, stačí Vám k tomu tři kroky a nemusíte u toho ani popíjet Châteauneuf-du-Pape. Vyzkoušejte to hned, je to jednoduchá hra, která funguje pro všechny věkové kategorie.  Ať už jste se právě teď naučili číst nebo už pomalu zapomínáte o čem právě přečtený článek byl. Nic špatného se Vám kromě hádky nebo záchvatu smíchu nemůže stát. Dokonce i v případě, že se Vám to nepovede.

Báječnou ženskou nebo chlapa už každý doma většinou má, jen o tom prostě neví. Přijít na to, chce hlavně smysl pro humor, čas a trpělivost.  Cholerici a egoisté to mají těžší, ale nic není nemožné. Před několika lety jsem si na jedné akci v Brazílii myslel, že jsem takovou báječnou ženu s úžasným tělem potkal. Znáte to takový ten vysněný ideální typ. Její tanec mě zaujal natolik, že jsem z ní nemohl spustit oči, ovšem jen do doby než se otočila. V tu chvíli se na mě díval sedmdesátiletý indián, který neměl s její krásou nic společného, kromě svého chirurgicky upraveného těla. Opět jsem zjistil, že nic v životě není tak jak vypadá.

Pokaždé totiž úsměv ženy neznamená její spokojenost a slova: „Děláš to dobře miláčku“ většinou znamenají pravý opak. Chtěl jsem tedy najít způsob jak se dopátrat pravdy i proto vznikla tato hra. Prvním jednoduchým krokem v této hře, je tajně nebo přímo zjistit co Vaše partnerka nebo partner chce. Po čem touží a co jí nebo jemu naopak vadí. Nejen na Vás, ale i třeba na ostatních exemplářích Vašeho druhu. Zde můžete totiž načerpat inspiraci do budoucího vývoje Vašeho dokonalého vztahu. Někdy je potřeba na to jít opravdu oklikou, protože ne každá žena Vám řekne nebo dokonce napíše, to samé co by sdělila své kamarádce. Stejně tak my neříkáme vždy našim ženám, to co říkáme kamarádům nebo píšeme kamarádkám.

Proto je nutné si s partnerkou nebo partnerem dopisovat. Je to jednoduché a můžete to kdykoliv opakovat než dosáhnete úspěchu a absolutní důvěry. Vyberte si doma schránku nebo místo, kam každý z Vás vhodí nebo uloží svůj lístek se vzkazem pro toho druhého. Na jednu stranu lístku vždy napište: „Pro moji báječnou ženu“ nebo“Pro mého báječného muže“. Na druhou stranu lístku vždy oba napište: „Který/á nikdy nedělá:“ a k tomu napište jednu věc, kterou na partnerce nebo partnerovi aktuálně nesnášíte a opakovaně ji dělá. Pod to napište: „Který/á vždy dělá:“ a k tomu napište jednu věc, kterou chcete zažít s vysněnou partnerkou nebo partnerem a kterou ten Váš nikdy nedělá nebo ji nemá rád.

Své vzkazy si můžete vybrat tajně nebo si je přečíst společně v domluvený čas. Pokud je vzkaz pravdivý tak gratuluji, jste za 1/3 Vašeho úspěchu. To, že tomu tak je poznáte podle svých reakcí, protože dalším krokem naší hry je vzkaz, který jste právě obdrželi „vydejchat“ a smířit se s ním.  Garantuji Vám, že pokud jsou informace pravdivé, jsou ve vzkazu takové, které jste nechtěli vědět nebo si právě v duchu říkáte“ „To přeci není pravda, takový/á já nejsem a tohle přeci dělám tak co má?“. „Vždyt jsem se pořád ptal/a a nikdy mi to neřekl/a“. Pokud takové pocity máte, je to naprosto v pořádku, protože to je potvrzení, že jste získali cenné a pravdivé informace.

Teď nezbývá než se s pravdou smířit. Představte si, že děláte přesný opak toho co Vaše partnerka nebo partner na Vás nesnáší. V jiné situaci zase uděláte přesně to, po čem touží a co nesnášíte zase Vy. Vyluxujete a utřete prach, aby si mohla přečíst knížku. Po umytí hlavy vyčistíte ucpaný odpad od vlasů, aby jste nevytopila sousedy. S radostí pozvete partnerku na balet nebo operu. Užijete si závody aut nebo fotbal s pivem v ruce. Zahrajete si s partnerem jeho oblíbenou počítačovou hru. Pokud Vám tyto představy vadí, není to nic špatného, je to opět potvrzení, že jdete správným směrem. 2/3 úspěchu dosáhnete ve chvíli, kdy se s touto představou smíříte natolik, že ji budete chtít zrealizovat a vyzkoušet co to udělá. To už jste velmi blízko k úspěchu.

Třetím posledním krokem je to opravdu udělat. Zrealizovat to co je na lístku napsáno, ty představy a situace, které se Vám zpočátku vůbec nelíbily a někomu se možná nelíbí do teď. Udělejte pro Vaši partnerku nebo partnera, to co by jste jinak udělali jen pro ženu nebo muže svých snů anebo to co by jste nikdy pro nikoh neudělali. Chápu, že je to težké v dnešní době, kdy podle Paretova pravidla 20% procent lidí něco dělá, aby o tom zbylých 80% mohlo mluvit, psát a nebo to sdílet. Pokud bychom však udělali vždy to co máme, ve chvíli kdy o tom začneme mluvit, klesla by o desítky procent spotřeba piva, počet rozvodů, hádek, emailů a zpráv na sociálních sítích. Víc by jsme se smáli, zpívali, tancovali a vášnivě se milovali. Tak se nebojte a zkuste to, je to opravdu sranda. Musím přestat psát a jít si obléknout ty leopardí tanga co byly ve vzkazu z minulého týdne.

Autor: Jakub Kadlec | středa 4.12.2013 21:46 | karma článku: 8,96 | přečteno: 483x
  • Další články autora

Jakub Kadlec

Tati, ten pán je tlustej

Když tuhle větu vykřikla moje šestiletá dcera ve vagónu metra na adresu mladíka dojídajícího jakýsi burger a sedícího přímo naproti nám, nevěděl jsem v prvních chvíli, co na to říct.

2.6.2017 v 6:00 | Karma: 28,16 | Přečteno: 1540x | Diskuse| Cestování

Jakub Kadlec

Bojler

Visel tam v koupelně na zdi s nafouklým břichem a kapala z něj voda. Vypadalo to, že každou chvíli vybuchne a sto litrů vody probudí všechny sousedy pod námi.

19.5.2017 v 6:00 | Karma: 16,22 | Přečteno: 458x | Diskuse| Osobní

Jakub Kadlec

Záhada Holešovického trojúhelníku

Každý zná místo, kde se ztrácejí lidé, letadla a lodě, říká se mu Bermudský tojúhelník. V Praze se o víkendu objevil podobný fenomén a to, co se zde ztrácelo, je až k neuvěření.

5.12.2016 v 6:00 | Karma: 18,07 | Přečteno: 983x | Diskuse| Společnost

Jakub Kadlec

Kafe v metru? Už nikdy!

Obrovská hnědá skvrna ve tvaru Afriky se zvětšovala a lidé kolem mě těžko skrývali smích. "Chcete půjčit kapesník?" Ozvalo se vedle ve chvíli, kdy jsem v duchu proklínal sebe i svůj nápad.

21.11.2016 v 6:00 | Karma: 28,63 | Přečteno: 3397x | Diskuse| Cestování

Jakub Kadlec

Veřejné bruslení

"Podržíš mi prosím křížky?" Věta, kterou začínaly ty nejvtipnější momenty z bruslení v zimě na ledě.

14.11.2016 v 6:00 | Karma: 16,97 | Přečteno: 463x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

I na čarodějnice padaly rekordy. Nejtepleji bylo severně od Prahy

30. dubna 2024  18:41

Na 24 ze 168 stanic fungujících alespoň 30 let v úterý, poslední den měsíce dubna, kdy se tradičně...

Chci víc peněz na vědu i bezúročné půjčky pro doktorandy, říká nový ministr

30. dubna 2024  15:37,  aktualizováno  18:29

Pavel Tuleja, který má být příští týden jmenován novým ministrem pro vědu, výzkum a inovace za TOP...

Green Deal nikdo nezmění. Vnímejme ho jako příležitost, radí Pavel Telička

30. dubna 2024

Premium Česká republika slaví 20. výročí vstupu do EU. Pavel Telička tehdy český vstup v Bruselu...

Von der Leyenová s kampaní navštívila Prahu, na Národní třídě čepovala pivo

30. dubna 2024  17:58

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová v souvislosti s předvolební kampaní Evropské...

  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 775x
Rád bavím lidi a užívám si život takový jaký je. Moje vášeň je cestování a poznávání všeho nového.