Migrace a dotace

          Nebojte nebudu Vám zde psát , zda-li je migrace dobře či špatně, protože když už tady je, tak tu je a z historie je zřejmé, že se dá zastavit. Jak - no válkou. Jestli je to dobře nechám na Vašem úsudku.

           Jistě jsem si nepovšiml sám, že země jako Katar, Saudská Arabie či Kuvajt s tímto aktuálním fenoménem doby nemají pražádný problém, mimo ten, že se mu brání a to tak, že dělají finančně všechno proto, aby se jim jejich souvěrci s o několik stupňů nižším mentálně vývojovým stupně "nenakvartýrovali" do jejich prosperujících systémů, které jsou k občanům štědré a jistě štědřejší nežli ty které máme v rámci sedumadvacítky. Sedumadvacítky, která uvěřila vlastnímu klamu, že zvládne vše co před ni vývoj světa a situace nastolí.

          Co má ta sedumadvacítka společného a zároveň společně rozdílného oproti výše jmenovaným zemím ? Jednoduchá to odpověď. Země sdružené v EU dluží kam se podívají a nejvíce dluží každá sobě. Ptám se je to normální ? Odpověď je nasnadě - není.Tedy jistě není až tak složité se stavět k přistěhovalectví s takovou vervou, jak se děje nyní. Ono jestli dlužíme tolik nebo tolik plus něco, je jedno. Stejně to nikdy nezaplatíme. A kde vznikl zejména v nových zemích, které v devadesátých letech opustili lůno RVHP , ten dnešní finanční marasmus, který celý "bruselský" systém tak nějak nasál. Troufnu si napsat jedno slovo - slovo DOTACE.

          Dotace je infekcí na kterou je jednoduchý lék. Její zrušení jako institutu. Stejně jak Singer zrušil plovoucí kurz koruny by se měla vláda v čele s Babišem zříci dotací na všechno a všude. Rozdíl mezi krokem se zavedením pevného kurzu Eura vůči Kć a dotaci je jen v tom, že kurzová změna postihla zejména ty co mají peníze - nezadlužené občany republiky. Zrušením dotace by se poškodili všichni ti co peníze nemají , tedy nejvíce stát a společně všichni Ti, kteří na dotacích parazitují - politici a spřízněné firmy, včetně investorů, kteří dotace fasují na projekty, které by bez dotace nikdy nezahájili a jen si tak zlepšují majetkovou strukturu.

          Pravda, člověk si pod sebou větev neuřeže a politik v čele s Babišem už vůbec ne, protože ten politický strom dluhů jen tak velký a mocný, že na něho pilka neexistuje. Protože ta pilka demokracie je zacyklovaná sebou samotnou.

          Tedy pomůže opravdu jen jedno - a to je válka.

Sun-c´ napsal : " Válka je největší věcí státu-je místem života a smrti,je cestou k přežití či zkáze. A tak je potřeba ji zkoumat"

          Věřte, nepíše se mi to dobře, ale nemohu jinak.

A jedno přísloví na závěr - Kde nic není ani smrt nebere... přemýšlejte :-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Oto Kaděrka | sobota 19.9.2015 11:38 | karma článku: 22,48 | přečteno: 579x