Blbý a blbější

        Tak mne napadlo pojmenování ke konání komunistického politika Ransdorfa ve spojení s návštěvou švýcarské banky.

        Ne že bych toho člověka sledoval ,ale nejde si myslím nevzpomenout na jeho kauzu s obrazy, kdy uvěřil bývalému kandidátu na presidenta Jiřímu Včelaři Kotasovi a svěřil mu na koupi padělaných obrazů takovou sumu, že se z ní do dnes finančně nevzpamatoval. On zřejmě bude Ransdorf z těch, kteří si myslí, že peníze lze získat nějak jinak než prací, pravda proto je možná i politikem a před revolucí se také spíše věnoval vizím místo práci, protože byl se všemi těmi Klausi,Zemany, Komárky a dalšími, kteří nám tu od roku 1989 "čeří" politickou vodu, v Prognostickém ústavu akademie věd.

               Bude to zřejmě člověk naivní a prostý, když si před bankou kam jde pomoci vybrat miliardy, převezme plné moci a pak se chová tak, že je odveden v poutech. Následně se vyspí na služebně švýcarské policie, která ho záhy bez obvinění pustí. Nasedne do auta a mluví sním jen jeho asistentka, která ne něj má jen dva dotazy :-). Třetí se možná bála zveřejnit, jestli ji ještě přijdou další měsíc peníze.

               Já se sám sebe ptám, kdo takového nešťastníka stále a opakovaně udržuje v politickém životě.  Já si osobně myslím, že on bude tím pověstným jednookým králem mezi slepými. Jestli ono to nebude jistě i tím, že celá jeho mateřská strana stárne.

               Rád bych tomu věřil a hlas jsem mu jistě nikdy nesvěřil :-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Oto Kaděrka | neděle 6.12.2015 20:45 | karma článku: 30,33 | přečteno: 1306x