Děkujeme za pochopení.
Gaspard
Carbonara
neboli po uhlířsku je v kuchyni běžně používaný přívlastek jídla, které obsahuje uzené. Asi panovala představa, že si uhlíři v těch milířích udí maso nebo co.
Richard Kába
Re: Carbonara
To zni logicky --- uzene maso je vlastne "ocouzene", "umounene" stejne jako uhlir ... diky za postreh ...
Richard Kába
Re: molto
Přiznám se, že Vašemu příspěvku úplně nerozumím, ale i tak díky za něj.
milinek
Vyzkouším Ameriku
Dělám je na Italský zůsob a vždycky jsou jiné, ale dobrý .
RichardNovicky
Palec vzhůru !!!
Velmi dobře popsáno, .... a naprosto skvělý úvod. Fotky se mi moc nelíbí...špagety na nich vypadají bílé a rozvařené, ale s ohledem na kvalitu článku to přisuzuji špatnému světlu a faktu, že autor nejspíše nebude profesionálním fotografem.
Jen jednu výhradu k tomu mám. Myslím, že italská pasta má být trochu vlhká. Vámi popisovaná skutečnost, že pasta se má "oblepit" omáčkou podle mně není dobře. Po konzumaci by na talíři měla zůstat loužička omáčky a to se při popisovaném oblepení nemůže stát. Takž ponechat "tekutější", ale protože správný okamžik je těžko odhadnout, tak to chce trénovat a trénovat a trénovat a ......a tak dál, neb opakování činí mistra. ;)
Richard Kába
Re: Palec vzhůru !!!
Autor je velmi amatersky nejen kuchar, ale i fotograf. Budte si jist, ze spagety byly presne al dente. Bohuzel zazrivkove osvetleni, blesk a (ted budu hodne sebekriticky) barva servisu ... neprispiva :(
Jenze to je nas hodobozovy servis, ktery mam moc rad ... ale pravd je, ze klasicky bily talir je proste bily talir.
Kacha
Pohlreich
Když jste zmínil toho Pohlreicha, tak super návod měl na Pomodoro...jinak já mám raději tu italskou verzi
Richard Kába
Re: Pohlreich
Spaghetti pomodoro jsou take mym oblibenym jidlem a urcite se k nim drive ci pozdeji v mem serialu dostaneme.
Pisu to spontanne, podle toho na co mame zrovna chut, nebo co je treba spotrebovat :)
- Počet článků 149
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2570x
Seznam rubrik
- Diabetes Mellitus
- R.A.G.RIKovaAmatérskáGastronom
- Tip na výlet
- Společnost
- Formule 1
- Čeští jezdci
- Kartrace
- Cestopisy