Diskuse
R.A.G. Ragú ze směsi lesních hub
Děkujeme za pochopení.
jarinka
Ryzec peprný.
Mražené houby nemám, takže doufám, že s přibývajícím měsícem začnou opět více růst a budu moci vyzkoušet ještě letos ten recept s vínem. Mám přidat k mlženkám, václavkám, pýchavkám a holubinkám i ryzec peprný? Dnes jsem našla místo, kde ho roste požehnaně. Dle sousedčiny rady jsem jich několik donesla domů, pokrájela na větší kousky a usmažila s kmínem na špeku a cibuli. Prý takovou přípravou hořkost zmizí, ale měla jsem je hořké i na talíři.
Richard Kába
Re: Ryzec peprný.
Jarinko, nemam zkusenost s ryzcem peprnym ... my ho nesbirame, ale co o nem vim, je hodne koreneny. Myslim, ze by to nemuselo nutne vadit ... kazdopadne vyzkousejte a uvidite ... ale rozhodne dejte vedet ...
Pulp Fiction
Super recept
Jsem rád, že používáte víc druhů hub. Roste jich tolik a většina lidí sbírá jen hřiby, lišky a sem tam někdo masáky. Čím víc druhů, tím je jídlo lepší. Máte ode mě karmu!!!
- Počet článků 149
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2570x
Seznam rubrik
- Diabetes Mellitus
- R.A.G.RIKovaAmatérskáGastronom
- Tip na výlet
- Společnost
- Formule 1
- Čeští jezdci
- Kartrace
- Cestopisy