Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

19. 10. 2010 21:09
Ryzec peprný.

Mražené houby nemám, takže doufám, že s přibývajícím měsícem začnou opět více růst a budu moci vyzkoušet ještě letos ten recept s vínem. Mám přidat k mlženkám, václavkám, pýchavkám a holubinkám i ryzec peprný? Dnes jsem našla místo, kde ho roste požehnaně. Dle sousedčiny rady jsem jich několik donesla domů, pokrájela na větší kousky a usmažila s kmínem na špeku a cibuli. Prý takovou přípravou hořkost zmizí, ale měla jsem je hořké i na talíři.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

19. 10. 2010 21:20
Re: Ryzec peprný.

Jarinko, nemam zkusenost s ryzcem peprnym ... my ho nesbirame, ale co o nem vim, je hodne koreneny. Myslim, ze by to nemuselo nutne vadit ... kazdopadne vyzkousejte a uvidite ... ale rozhodne dejte vedet ...

0 0
možnosti
PU

Pulp Fiction

19. 10. 2010 19:59
Super recept

Jsem rád, že používáte víc druhů hub. Roste jich tolik a většina lidí sbírá jen hřiby, lišky a sem tam někdo masáky. Čím víc druhů, tím je jídlo lepší. Máte ode mě karmu!!!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.