- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mražené houby nemám, takže doufám, že s přibývajícím měsícem začnou opět více růst a budu moci vyzkoušet ještě letos ten recept s vínem. Mám přidat k mlženkám, václavkám, pýchavkám a holubinkám i ryzec peprný? Dnes jsem našla místo, kde ho roste požehnaně. Dle sousedčiny rady jsem jich několik donesla domů, pokrájela na větší kousky a usmažila s kmínem na špeku a cibuli. Prý takovou přípravou hořkost zmizí, ale měla jsem je hořké i na talíři.
Jarinko, nemam zkusenost s ryzcem peprnym ... my ho nesbirame, ale co o nem vim, je hodne koreneny. Myslim, ze by to nemuselo nutne vadit ... kazdopadne vyzkousejte a uvidite ... ale rozhodne dejte vedet ...
Jsem rád, že používáte víc druhů hub. Roste jich tolik a většina lidí sbírá jen hřiby, lišky a sem tam někdo masáky. Čím víc druhů, tím je jídlo lepší. Máte ode mě karmu!!!